Pogodite što je zajedničko Ronaldu, Neymaru i zvijezdi koju žele Vatreni?

Adnan Januzaj oduševio je proteklog vikenda u preokretu Manchester Uniteda kod Sunderlanda. Zabio je dva gola i od nedjelje 18-godišnji nogometaš ne silazi s naslovnica.

8.10.2013.
12:20
VOYO logo

Glavno pitanje oko nove zvijezde jest - za koju će reprezentaciju zaigrati. Kao što smo pisali, zovu ga mnogi. Belgijanci, gdje je rođen, Albanija - odakle mu je otac, Englezi - gdje igra zadnje dvije godine, a u cijeloj priči je i Hrvatska. Kako? Majka mu je Hrvatica.

Na radar HNS-a stigao je prije par mjeseci, a izbornik mlade reprezentacije Ivo Šušak je rekao kako je Adnan 'izuzetno zanimljiv potencijal', a evo par podataka o njemu koje sigurno niste znali.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

United je za 16-godišnjeg Januzaja Anderlechtu platio odštetu od 300.000 funti, što se sada čini sitnišem. Rođen je 5. veljače, isti dan kao i Cristiano Ronaldo i Neymar.

Drugi je igrač u povijesti Uniteda koji je zabio dva gola na debiju. Prvi je Ruud van Nistelrooy. Postao je i najmlađi nogometaš koji je zabio dva gola u ligaškoj utakmici za United. Prestigao je Rooneya.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošle sezone bio je najbolji igrač rezervne momčadi Manchestera, a vodio je U21 momčad do naslova prvaka.

//www.youtube.com/embed/WaK0FaoWHeQ

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo