DTSM

[VIDEO] ‘OVO JE PRESTRAŠNO I BOLESNO’: Najžešći Mamićevi protivnici upozorili na tretman djece pri ulasku na Maksimir

Uz snimku su ostavili i žestoku poruku koju prenosimo u cijelosti

Najžešći oponenti aktualnog vodstva Dinama, udruga “Dinamo — to smo mi”, odlučila je objaviti na svojim profilima društvenih mreža snimku na kojoj se vidi kakav tretman prolaze navijači koji pokušavaju ući na maksimirski stadion kako bi gledali utakmicu i to ne bilo koji navijači već – djeca.

Uz snimku su ostavili i žestoku poruku koju prenosimo u cijelosti.

“Možemo biti sigurni da Krešimir Antolić nije pazio na predavanjima iz kriminalistike ili je u društvu braće, kao i neki prije njega izgubio pamćenje pa ne zna definiciju ‘kriminalca’ i ‘kriminalne organizacije’. Ali isto tako možemo biti sigurni da jako dobro zna kako se vrši represija nad navijačima, kako pokorno izvršavati naređenja iz Međugorja ili prikrivati tragove u aferi SMS”, započinju tako poruku i zatim nastavljaju.

Redari pregledavali djecu

“Pogledajte tretman djece na ulazu u sjevernu tribinu i proširite ovaj sramotni video da svi vide kako se GNK Dinamo Zagreb odnosi prema svojim navijačima. Osim toga, redari su pred očima službenika MUP-a oduzimali maske, a prije samo koji mjesec hapsili su ljude što ih ne nose. Suradnja bivših kolega je na visokom nivou kada je represija u pitanju – sigurnost i povjerenje prije svega”, zaključuju.

Na snimci se vidi kako redari na ulasku na stadion žele pregledati dijete, kao i da dječak obuva tenisice nakon što pregledali ima li čega u njima.

“Ovo je strašno. Ovo je prestrašno. Žele mi klinca pregledavati, bolesno. Kaj je ovo”, nije se mogao načuditi otac jednog djeteta, koji je bio poprilično uzrujan i uznemiren…

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr