VIDEO: / Ovakvoj reakciji vratara nitko se nije nadao!

Vratar Napolija Morgan De Sanctis novi je hit na internetu zbog vrlo neobične reakcije nakon što je njegov suigrač, urugvajski reprezentativni napadač Edinson Cavani, zabio gol.

10.1.2012.
13:33
VOYO logo

U pitanju je bila utakmica 14. kola Serije A odigrana 3. prosinca, u kojoj je Napoli kao domaćin pobijedio Lecce 4:2. Nakon što je Cavani u 82. minuti zabio svoj drugi, a Napolijev četvrti gol na utakmici za vodstvo 4:1, De Sanctis je gestikulirao kao da je Urugvajac učinio nešto loše po njegovu momčad. Gotovo je odmahnuo rukama i počeo je vrtjeti glavom.

Neki su pomislili kako je upravo otkriven novi kladioničarski skandal u Italiji, te su reakciju vratara Napolija protumačili kao čin u kojem je Cavani postignutim pogotkom svom suigraču pokvario neke planove vezane uz klađenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dakako, De Sanctis je s gnušanjem odbacio takve insinuacije, te je konstatirao kako je njegova reakcija bila produkt frustracije što je Napoli prije ogleda s Lecceom tri puta uzastopno remizirao. Osobu koja je video-isječak objavila na internetu prozvao je "kukavicom".

specijal-201102150360004-Gluposti i nebuloze

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo