VIDEO: / Ovako je zabijao samo Pančev!

Hrvatski reprezentativci Ognjen Vukojević i Ivan Rakitić sa zadovoljstvom su u utorak navečer prokomentirali svoje sjajne predstave u nacionalnim prvenstvima od dan prije.

7.12.2011.
13:11
VOYO logo

Ognjen Vukojević bio je junak kijevskog Dinama u 1:0 pobjedi protiv Metalurga iz Donjecka. Ogi je, naime, zabio pobjedonosni gol u 89. minuti, sjajno se snašao u gužvi u 16-ercu i lijevom nogom s desetak metara poslao loptu u vratarev desni donji kut!

"Jeste li vidjeli, ovako je zabijao još samo Darko Pančev", oduševljeno se javio Vukojević, kojem je to bio 101. prvenstveni nastup za Dinamo!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ivan Rakitić također je u ponedjeljak odigrao sjajnu utakmicu za Sevillu, s dvije asistencije bio je među najboljim igračima u 3:0 pobjedi protiv Getafea. U utorak navečer se javio i prenio dio dojmova...

"Zadovoljan sam, ritam mojih igara je na sve višoj razini i nadam se da ću tako i nastaviti. Sad smo peti, u sljedećem kolu gostujemo u Valenciji kod Levantea i pobijedimo li, preskočit ćemo ga na ljestvici i biti četvrti", rekao je Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

cate-201101170366004

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo