LUDILO

[VIDEO] OVAJ LIK UPRAVO JE ZABIO GOL IZ AUTA, A LOPTU JE BACIO NAKON SALTA: Pogledajte gol koji graniči sa zdravom pameti

Letjela je lopta prema golu, a domaći vratar Haghighi napravio je još veću glupost jer je tu loptu dirao i tako zapravo zabio autogol

Ako ćemo pošteno, za prosječnog čitatelja u Hrvatskoj dvoboj iranske lige između Gol Gohara i Peykana nije baš od životne važnosti, no kad tamo padne gol kakav vjerojatno nikad još niste vidjeli, e, onda postaje dosta zanimljivo.

Minuta je bila sedma kad je Nader Mohammadi, čovjek poznat po svom ekstravagandnom izvođenju auta, izveo svoj najbolji aut dosad. Mohammadi se zaletio, napravio salto, a zatim svom snagom ubacio loptu u igru.

[VIDEO] SAMO DOKAZ VIŠE DA JE IBRAHIMOVIĆ TOTALNI LUĐAK: Pogledajte u čemu Zlatan trenira dok je vani snježna mećava

Letjela je ona prema golu, a domaći vratar Haghighi napravio je još veću glupost jer je tu loptu dirao i tako zapravo zabio autogol.

Velika je nepravda što se Mohammadiju ne smije upisati ovaj pogodak jer se u nogometu ne smije zabiti gol direktno iz auta. Ipak, ovaj gol zaslužuje da ga pogledate nekoliko puta. Pogledajte ga OVDJE.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr