[VIDEO] OGLASIO SE I REALOV TRAGIČAR: / 'Ispričavam se svima. Ovaj poraz je moja krivnja'

Image
Foto: Profimedia

'Želim se ispričati svima i preuzimam odgovornost za ovo što se dogodilo. Ovaj poraz je moja krivnja'

8.8.2020.
10:23
Profimedia
VOYO logo

Francuski stoper Raphael Varane oglasio se za medije nakon sinoćnje utakmice na Etihadu, uzvratne u osmini finala Lige prvaka između Man Cityja i njegovog Reala...

Image
[VIDEO] SVI BRUJE O KRIMINALNIM VARANEOVIM POGREŠKAMA: /

Bila je to njegova najgora utakmica karijere

Image
[VIDEO] SVI BRUJE O KRIMINALNIM VARANEOVIM POGREŠKAMA: /

Bila je to njegova najgora utakmica karijere

'Želim se ispričati svima i preuzimam odgovornost za ovo što se dogodilo'

"Želim se ispričati svima i preuzimam odgovornost za ovo što se dogodilo. Ovaj poraz je moja krivnja i žao mi je zbog suigrača koji su dali sve od sebe da pobijedimo. Na ovom nivou natjecanja pogreške poput mojih se skupo plaćaju i njima nema mjesta'', rekao je Francuz nakon utakmice. Varane je bio tragičar utakmice, s dvije kardinalne pogreške kumovao je izravno golovima u mreži svoje momčadi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Manchester Cityja probili su se u četvrtfinale Lige prvaka nakon što su u uzvratnoj utakmici odigranoj pred praznim tribinama stadiona Etihad svladali gostujući Real Madrid sa 2:1 (1:1), istovjetnim rezultatom kojim su slavili i u prvoj utakmici odigranoj prije pet mjeseci u Španjolskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City s dva puta po 2:1 prošao Real

Manchester City je poveo već u 9. minuti pogotkom Raheema Sterlinga nakon velike pogreške Realova braniča Raphaela Varanea. Madriđani su izjednačili u 28. minuti, a strijelac je bio Karim Benzema. Nakon nove pogreške Varanea Manchester City je u 68. minuti poveo sa 2:1, a strijelac je bio Brazilac Gabriel Jesus.

Manchester City će u četvrtfinalu Lige prvaka igrati protiv Lyona koji je iznenađujuće izbacio Juventus. Dvoboj je na rasporedu u subotu, 15. kolovoza (21 sat), a bit će odigran na stadionu Jose Alvalade u Lisabonu na kojem svoje domaće utakmice igra Sporting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo