VIDEO: / ODVRATNO Sramotni incident koji je zasjenio sraz Manchestera i Newcastlea

Igrac Manchester Uniteda Jonny Evans i zvijezda Newcastlea Papiss Cisse nasli su se u sredistu incidenta nakon sto su jedno drugog propisno ispljuvali.

5.3.2015.
11:57
VOYO logo

Manchester United je u 28. kolu Premierlige slavio na gostovanju protiv Newcastlea s 0:1. Junak utakmice bio je Ashley Young koji je postigao pogodak na samom kraju utakmice, u 89. minuti. Medutim, susret je obiljezio incident izmedu branica Uniteda Jonnyja Evansa i napadaca Newcastlea Papissa Cissa, koji su se medusobno popljuvali. Naime, prvi je rat pljuvacki poceo Evans, koji je pljunuo na travu.

Medutim, bio je to dio terena s kojeg se upravo pridizao Cisse. Sad, je li pljuvacka zahvatila napadaca Newcastlea, odnosno, je li Evans to napravio i namjerno, ne moze se procijeniti. Jer, kamere ne docaravaju bas pravo stanje situacije. No, taj potez je uzavreo strasti kod Cissea koji je uzvratio i pljunuo na Evansa iz neposredne blizine. Nema sumnje, to je bilo namjerno i izrevoltirano prethodnim potezom Evansa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Suci nisu vidjeli ovu razmjenu pljuvacki nogometasan, ali kaznu bi mogi dobiti naknadno. Kako bilo, ovaj odvratni incident vidjeli su svi koji su putem malih ekrana pratili ovaj dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da je Jonny pljunuo na pod. Poznajem Jonnyja, on nije taj tip osobe", prokomentirao je incident za BT Sport bivsi igrac Uniteda, slavni Paul Scholes, te dodao:

"Da je to zaista htio napraviti, ne bi promasio iz te blizine. Ali, ono sto je Cisse napravio nakon toga je neoprostivo", jasan je Scholes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo