VIDEO: / Odličan potez Hajduka! 'Splićani su uvjetovali da Filip ne može igrati'

Bivši igrač Hajduka Filip Bradarić je tijekom dana obavio liječnićki pregled nakon kojeg je potpisao ugovor s Rijekom na tri pol godine.

3.2.2015.
17:44
VOYO logo

"Jako smo zadovoljni što smo uspjeli dogovoriti dolazak Bradarića u Rijeku. On je mlad, ali vrlo perspektivan igrač. Na njemu je da se, kao i svi ostali novi igrači što prije prilagodi načinu rada u Rijeci. Rijeka ima takav sustav da pruža priliku mladim igračima, a uvjeren sam da će Bradarić krenuti putem Kramarića, Leškovića, Mitrovića i svih ostalih koji su u Rijeku stigli kao velika perspektiva, a u Rijeci su postali reprezentativni igrači", rekao je zamjenik sportskog direktora Ivan Mance za klupsku stranicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Filip Bradarić je za splitski Hajduk odigrao 48 utakmica, te postignuo tri gola. Bio je i standardni član U-21 reprezentacije u proteklom kvalifikacijskom ciklusu. Zasigurno, riječ je o kvalitetnom veznom igraču koji može puno toga dati Rijeci.

"Želio bih se zahvaliti svim ljudima u klubu koji su me lijepo ugostili i razgovorom pokazali da je Rijeka ozbiljan klub, klub koji ima svoju budućnost… Siguran sam da ću se dobro uklopiti i davat ću na svakom treningu i utakmici svoj maksimum i odužiti se treneru Matjažu Keku", kazao je Filip Bradarić po dolasku u Rijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Bradarić neće bti na raspolaganju Rijeci u subotnjem jadranskom derbiju na Kantridi. Ali ne zbog samog Bradarića, nego zbog Hajduka koji je u pregovorima odigrao dobar manevar, te je Bradarićevo neigranje postaio u vidu poslovnog aranžmana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Splićani su uvjetovali da Filip ne može igrati", kazao je sportski direktor Rijeke Srećko Jurčić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo