VIDEO: / OČAJ I NEVJERICA U SPLITU 'Tužan sam do bola'

Goran Vučević ipak nije uspio s Hajdukom skinuti skalp igračima Rijeke. U Jadranskom derbiju u sklopu 29. kola domaćeg prvenstva, njegovi izabranici šokantno su na Poljudu izgubili s 1:2.

18.4.2015.
21:13
VOYO logo

"Tužan sam do bola, zajedno s igračima, ali nemam prigovora prema niti jednom igraču. Dali su sve od sebe , i to je najvažnije. Na kraju, nemamo bodova i sve što mi ostaje da čestitam Rijeci", kazao je nakon dvoboja trener Goran Vučević.

Rijeka je, praktički, iz dvije akcije na utakmici zabila oba pogotka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Odigrali smo trkački fenomenalno, od prve do zadnje minute. Po meni, sve je bilo na mjestu, no, zadnjih 10, 15 minuta utakmice, mi je bio upitan i prije utakmice što će se dogoditi. Toga sam se s pravom pribojavao. Ne bi o niti jednom igraču rekao niti jednu lošu vijest, ne večeras.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U srijedu Hajduk igra uzvrat hrvatskog Kupa protiv Splita.

"Nije lako, čeka nas jako bitna utakmica u srijedu. Sigurno ćemo ponovno napraviti sve. Sad, koliko ćemo uspjeti dignuti svlačionicu, vijdeti ćemo. No, žar i nabrijanost u njihovim očima daje mi nadun u dobar rezultat", objašnjava Vujović, prenose službene klupske stranice Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19-godišnji Fran Tudor zabio je gol u debitantskom nastupu. No, nakon posljednjeg sučevog zvižduka, nije mu bilo od veselja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Za mene je ovo bila utakmica iz snova, ali samo zbog gola. U prvom poluvremenu odigrali smo stvarno dobro, vrhunski. U nastavku je to možda bilo malo manje dobro, ali smo se trudili, dali smo sve od sebe. Izišao sam iz igre jer sam se jako potrošio u igri u oba pravca. Defanzivno sam se potrošio na Leovcu. Hvatali su me grčevi. Dao sam maksimum. Žao mi je da je završilo ovako.

Anton Maglica nije bio u kombinacijama za prvu postavu jer Vučeviću "trebaju igrači koji imaju glavu, a od njega nije dobio to što je tražio". Rekao je kako ispred ukrajinskog nogometaša Artema Milevskog nitko nema mjesta, ali će, nada se, u nekim drugim utakmicama imati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Junak dvoboja za Rijeku bio je Marko Vešović.

"Nismo ušli u utakmicu kako smo željeli, značaj utakmice je odigrao svoje, ali nakon jednog velikog preokreta došli smo do pobjede i vraćamo se kući s onime po što smo i došli u Split. Ovo mi je prvi put da sam riješio ovakav derbi i otrčao sam prema našim navijačima, pozdraviti ih nakon što su prevalili toliki put. Hvala im na tome", kazao je vešović za službene klupske stranice HNK Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, pogodak Hajduku kao igrač Rijeke postigao je i njegov otac Rade koji je bio strijelac u jadranskom derbiju odigranom na Poljudu 10. prosinca 1989. godine.

"Nisam znao za taj podatak, ali svakako me veseli da je bilo tako. Ovo je prvi hrvatski derbi kojeg sam riješio i mogu reći da sam posebno ponosan što je tako".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo