VIDEO: / Novi trenutak genijalnosti Luke Modrića!

Luka Modrić je u pobjedi protiv Wigana (3:1) zabio drugi pogodak i asistirao Garethu Baleu za prvi, a upravo je taj pas oduševio otočke komentatore i ljubitelje nogometa.

1.2.2012.
9:37
VOYO logo

Razigrani Tottenham na krilima Garetha Balea i Luke Modrića lakoćom je pobijedio Wigan i nastavio utrku za naslovom s klubovima iz Manchestera.

Da Wiganu ne leži White Hart Lane poznato je od njihovog stradavanja rezultatom 9:1 krajem 2009. godine, a ponovo su bili bez izgleda zahvaljujući inspiriranoj partiji momčadi Harryja Redknappa, koji je ovaj put i Niki Kranjčaru dao svih 90 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://video.rutube.ru/f9c97b50402d3d73e46020e8b1eac917

U 29. minuti Modrić je sjajno uposlio Balea koji je smireno pospremio loptu u mrežu za svoj deveti prvenstveni pogodak, a nakon utakmice je pohvalio hrvatskog reprezentativca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Svi moramo biti sretni što imamo Luku i njegove asistencije. Kada je lopta u njegovim nogama moramo biti spremni na najidealnije rješenje i moramo samo pratiti njegove misli. Tako je bilo i sada, njegova je asistencija bila odlična i zabio sam taj prvi pogodak koji je uvijek najvažniji", rekao je Bale poslije utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo