PIPSI DOBILI KONKURENCIJU / Poslusajte novu himnu Dinama

13.3.2015.
13:49
VOYO logo

Bad Blue Boysi na subotnjem derbiju izmedu Hajduka i Dinama u Splitu slave svoj 29 rodendan. Ova zestoka, beskompromisna i ponosna grupa, koja vec godinama cvrsto drzi do svojih uvjerenja, stavova a najvise do Dinama, vodi veliku borbu za svoj klub i boljitak hrvatskog nogometa opcenito. Iako ih vise nema na Maksimiru zbog brojnih crnih lista, upitnih po svojoj postojanosti i ustavnosti, oni su itekako tu uz Modre, otvoreno se suprostavivsi neformalnom gazdi hrvatskog nogometa Zdravku Mamicu, i to bez garda, muski, onako kako to samo oni znaju.

Ljubav prema Dinamu kod njih nikada nije nestala. Samo se usmjerila u neke druge kanale i manifestira se u borbi za bolji klub, klub svih navijaca a ne pojedinca, kako oni isticu. Upravo zbog svega nevedenog, grupa Zapresic Boys je izbacila pjesmu ''Moj Dinamo'', za koju mnogi navodno kazu kako bi mogla postati hit medu navijackom populacijom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pjesma "Moj Dinamo" ima poruku onima koji su Dinamo prisvojili da pravi navijaci nikad nece odustati od borbe za svoj klub. Poslusajte i sami pjesmu te prosudite je li stvar moze biti dostojna zamjena za legendarni "Dinamo ja volim" od Pipsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo