VIDEO: / NEZAUSTAVLJIVI SUAREZ Urugvajski majstor zabio već nakon minute

U utakmici 32. kola španjolske lige između Barcelone i Valencije, Katalonci su s 2:0 svladali Valenciju.

18.4.2015.
16:40
VOYO logo

Suarez je apsolutno nezaustavljiv. Urugvajski napadač je već u prvoj minuti sraza sjajno pogodio za 1:0 Barcelone protiv četveroplasirane momčadi Primere Valencije.

Važan pogodak Suareza kojim je još više dobio samopouzdanja, i sada dalje u sezoni možemo očekivati trpanje kakvo smo vidjeli kada je igrao u Liverpoolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oslobodio se Suarez, počevši zabijati krajem prošle godine, s leđa mu je pao ogroman teret, i sada je u uzlaznoj putanji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Isto kao i njegova Barcelona, koja tek sad vidi kako joj se vraća bitna pobjeda u El Clasicu protiv Reala (2:1). A Lionel Messi ponovno je bio sjajan, magičan, potegnuvši napad i sjajno asistiravši Suarezu koji je lagano zabio za delirij na Nou Campu.

No, već u trećoj minuti umalo izjednačenje. Rodrigo je promašio gol nečuvan s 13 metara. Još je bolja šansa za goste, koji su do ove utakmice bili deset utakmica bez poraza, stigla u devetoj minuti. Piqué je srušio upravo Rodriga, sudac pokazao na penal, no Dani Parejo loše je pucao i Čileanac Claudio Bravo uhvatio je "živu loptu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iako je Valencija u dobrom dijelu susreta imala inicijativu, ipak nije mogla do barem boda. U sudačkoj nadokandi Messi je pogodio za konačnih 2:0. Ivan Rakitić je ušao u igru u 46. minuti.

Barca vodi s 78 bodova, a Real Madrid, koji večeras dočekuje Malagu, ima 73 boda. Valencija je ostala četvrta s 65 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo