VIDEO: / Nevjerojatan preokret u deset minuta

U prvoj utakmici 23. kola talijanskog nogometnog prvenstva Lazio je velikim preokretom s igračem manje na svome Olimpicu došao do pobjede 3:2 protiv Cesene.

10.2.2012.
8:49
VOYO logo

Gosti su nakon prvog poluvremena vodili s 2:0 pogocima Adriana Mutua u 14. i Vincenza Iaquinte s bijele točke u 35. minuti. Jedanaesterac je skrivio Abdoulay Konko srušivši Mutua za što je zaslužio izravni crveni karton.

Međutim, ni igrač više, ni činjenica da su prvi put ove sezone postigli više od jednog pogotka u gostima nije pomogla Ceseninim nogometašima da dođu do pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=X2w7yqR0siZqoYZ1
szólj hozzá: Laz

Veliki preokret Rimljana počeo je u 53. minuti kada je iz daljine zabio Hernandes. Samo sedam minuta kasnije izjednačio je bosansko-hercegovački reprezentativac Senad Lulić kojem je to četvrti ovosezonski pogodak u Seriji A. Asistent za prethodni gol, Čeh Libor Kozak, osigurao je Laziju pobjedu zgoditkom u 63. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Lazio je ovom pobjedom barem privremeno skočio na treće mjesto, dok je Cesena ostala zatočena na pretposljednjem mjestu.

Nogometaši Siene pobijedili su kao domaćini momčad Napolija s 2:1 u prvoj polufinalnoj utakmici Kupa Italije. Mogu nogometaši iz Siene žaliti što ta nada nije i veća, jer su do 86. minuti vodili s 2:0. Tada je Pesoli zabio autogol koji Napolitancima otvara ipak lijepu mogućnost da se dokopaju finala. Prije toga su strijelci za Sienu bili Reginaldo u 42. i D'Agostino u 66. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uzvratna utakmica na rasporedu je 20. ožujka u Napulju.

Podsjećamo, u srijedu je Juventus kao gost slavio kod Milana s 2:1. Uzvratni susret u tom polufinalnom paru igra se 21. ožujka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo