VIDEO: / NEVIDENA SRAMOTA U LONDONU 'Terry je bio spreman za rat'

12.3.2015.
18:00
VOYO logo

Ivanovic i Luiz tri i pol godine su dijelili svlacionicu Chelsea nakon cega je brazilski stoper otisao u PSG za 50 milijuna funti. Uoci uzvratnog dvoboja osmine finala Lige prvaka izmedu Chelsea i PSG-a na Stamford Bridgeu, prije samog izlaska na travnjak u hodnicima stadiona, doslo je do susreta ova dva igraca. Kada je srpski stoper prolazio pokraj Luiza, ovaj ga je odgurnuo umjesto uobicajenog pozdrava ili cak zagrljaja prije izlaska na teren. Iako je to bio benigni prijateljski potez Luiza, reakcija srpskog reprezentativca ukazuje kako gurkanje i nije bas shvatio samo kao salu starog prijatelja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad, sto je razlog tome, nije poznato. Mozda je Ivanovic bio koncetriran samo na utakmicu ili je, mozda, nesto zamjerio Brazilcu zbog toga sto je ovaj napustio London i otisao put Pariza. Kako bilo, sama utakmica je bila puna zestine i vatre, nekoliko puta je sudac morao smirivati strasti izmedu igraca obaju sastava na travnjaku, a u prvom poluvremenu Zlatan Ibrahimovic je zbog starta nad Oscarom zaradio crveni karton (Ibrahimovic se sudario s Oscarom, a Brazilac se poceo valjati po terenu sto je odmah izazvalo reakciju kod ostalih igraca Chelseaja).

//cdn.playwire.com/bolt/js/embed.min.js

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmica je nakon 120 minuta zavrsila rezultatom 2:2 (u prvoj je bilo 1:1), a zbog golova u gostima PSG je izborio plasman u cetvrtfinale Lige prvaka, osvetivsi se tako Englezima za proslogodisnju eliminaciju iz ovog natjecanja. Upravo je Luiz bio jedan od junaka utakmice za PSG, postignuvsi gol glavom u 85. minuti dvoboja za 1:1.

Naravno, kako to vec obicno biva engleski mediji su zestoko udarili po Mourinhou i drustvu zbog eliminacije iz natjecanja. Uz rezultatski krah, BBC je i zgrozen njihovim ponasanjem i opcenito situacijom koja se dogodila u 31. minuti utakmice protiv PSG-a, kada su domaci nogometasi okruzili, sinoc u pojedinim situacijama blagog nizozemskog suca Bjorna Kuipersa, i trazili crveni karton za napadaca PSG-a Zlatana Ibrahimovica. Isto misli i bivsi nogometas Jamie Carragher, danas strucni komentator za Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jasno je zasto je Kuipers pokazao crveni karton, bila je to teska odluka, ali reakcija igraca Chelseaja nije jasna! Skroz su pretjerali, a pogotovo kapetan John Terry koji je bio spreman za rat", pise BBC.

"Reakcija Chelsea je bila sjajna, a Oscar bi definitivno trebao biti nominiran za Oscara", napisao je Mark Lawrenson, novinar BBC-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo