MOŽDA NIJE NAJBOLJI STRIJELAC, ALI RONALDO JE DOMINIRAO U ITALIJI: / Ponovno je dokazao da je jedan od najboljih ikad

Image
Foto: Profimedia

Za Ronaldom je još jedna sezona za pamćenje

4.8.2020.
11:00
Profimedia
VOYO logo

Na You Tube kanalu prije dva dana osvanule su dvije kompilacije najboljih poteza i golova 35-godišnjeg portugalskog majstora Cristiana Ronalda, koji jako dobro dočaravaju o kakvom se majstoru radi. Zbog TV prava nismo u mogućnosti objaviti videe, ali možete ih pogledati na You Tube kanalu.

Image
RONALDO OBJAVIO GENIJALNU FOTOGRAFIJU S LEGENDARNIM IGRAČEM JUVENTUSA: /

'Pogodite koliko su trofeja ovi mladići osvojili?'

Image
RONALDO OBJAVIO GENIJALNU FOTOGRAFIJU S LEGENDARNIM IGRAČEM JUVENTUSA: /

'Pogodite koliko su trofeja ovi mladići osvojili?'

Još jedna sezona za pamćenje

Iako se nije okitio titulom najboljeg strijelca, za Ronaldom je još jedna sezona za pamćenje. Posebno je u formi bio od 1. prosinca do 8. veljače, kad je nanizao 10 ligaških utakmica na kojima je bio strijelac, a u tom je razdoblju postigao 15 golova, uključujući hat-trick protiv Cagliarija. Nakon nastavka prekinute ligaške sezone Ronaldo je zabio 10 golova u 11 susreta u kojima je nastupio...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zabio 35 golova uz 7 dodavanja za Juventus u svim natjecanjima

Ukupno je Cristiano Ronaldo zabio 35 golova uz 7 dodavanja za Juventus u svim natjecanjima, a u Serie A pogodio je ukupno 31 put mrežu suparnika.

Ciro Imobile, fantastični napadač Lazija, uzeo je Zlatnu kopačku u Serie A jer je postigao 36 golova. Portugalac je srušio i čitav niz rekorda u Italiji, pa je tako u pobjedi Juventusa protiv Lazija (2:1) Ronaldo oborio tri nova rekorda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekordi

Postao je prvi nogometaš sa 50 golova i Premier ligi, Primeri i Serie A, najbrže je stigao do 50 golova u talijanskom prvenstvu nakon 1995. i prvi je igrač torinske “Stare dame” sa najmanje 30 golova u prvenstvu nakon 1952.

Ronaldo je zabio 311 pogodaka u španjolskom prvenstvu, 84 u engleskom, te 51 u talijanskom prvenstvu. Pritom je u Serie A oborio rekord jer je za 50 golova trebao samo 61 utakmicu, dok je Andreju Ševčenku trebalo 68 susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odgovor Messiju

Ovi rekordi su bili su najbolji Ronaldov odgovor Lionelu Messiju koji je također postavio tri nova rekorda.

Image
Image

Image: 549613968, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Sedmi put je postao najbolji strijelac u prvenstvu, ostvario je i najviše asistencija u ligi (21) i sudjelovao u 1.000 pogodaka u karijeri (703 gola i 297 asistencija).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sa sedam nagrada “Pichichi”, za najboljeg strijelca La Lige, prestigao je legendarnog Telma Zarru koji je u šest navrata bio najbolji strijelac.

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo