[VIDEO] MOURINHO RAZVALIO BILIĆA: / Manchester United pomeo West Ham, briljirao čovjek od 85 milijuna eura

Image
Foto: AFP

U posljednjoj utakmici prvog kola nove sezone engleske Premier lige nogometaši Manchester Uniteda su na svome Old Traffordu deklasirali West Ham s 4-0.

13.8.2017.
18:56
AFP
VOYO logo

Momčad koju vodi bivši hrvatski izbornik Slaven Bilić nije imala nikakve šanse pored razigranih Crvenih vragova za koje je dvostruki strijelac bio Romelu Lukaku koji je ovo ljeto za 85 milijuna eura došao iz Evertona, dok su po jedan gol dodali Anthony Martial i Paul Pogba.

Martial zabio i asistirao u 10 minuta

United je poveo u 33. minuti kada je Marcus Rashford lijepo proigrao Lukakua, a ovaj od stative poslao loptu u mrežu. U 52. minuti je Henrih Mhitarjan nabacio iz slobodnog udarca, a Lukaku glavom pospremio loptu u mrežu. Belgijski napadač je time postao četvrti nogometaš u povijesti koji je u premierligaškom debiju za Manchester United postigao dva gola, ranije je to uspjelo Van Nistelrooyu, Wilsonu i Rashfordu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Martial je ušao u igru u 80. minuti, a sedam minuta kasnije je zabio na asistenciju Mhitarjana. Tri minute kasnije je Francuz dodao sunarodnjaku Pogbi za konačnih 4-0. Zanimljivo je da je Mhitarjan u ovoj utakmici upisao dvije asistencije, a u cijeloj prošloj sezoni u Premier ligi samo jednu. Također, Martial je postao prvi igrač Uniteda nakon 2008. godine koji je kao zamjena ubilježio gol i asistenciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo