RIJEČANI U TRANSU

[VIDEO] MIŠKOVIĆ OTKRIO ŠTO SE DOGAĐALO NAKON: ‘Završili smo na jednoj benzinskoj, popili koju pivicu, do tri-četiri…’

‘Ja sam super zadovoljan, zahtjevno, ali sam baš zadovoljan’

Rijeka je pobjedom protiv Kopenhagena iznenadila i plasirala se u grupnu fazu Europske lige. Danas je saznala i protivnike, igrat će protiv Napolija, Real Sociedada i AZ Alkmaara. Damir Mišković je vrlo zadovoljan i nije skrivao oduševljenje prolazom i skupinom. Nakon povratka iz Kopenhagena progovorio je i predsjednik Rijeke.

NISTE NI SVJESNI S KAKVIM UGLEDNICIMA ĆE IGRATI RIJEKA: Jedna utakmica će posebno biti opasna; ‘Oni nisu u skupini bez veze’

“Mi smo ‘krepat ma ne molat’, kako se ono kaže. Uvijek kad nas netko podcijeni, kad misli da mi nismo klub koji može tako nešto postići, damo sve od sebe i još više. Nismo mogli odmah proslaviti, jer se sve zatvaralo u 22 sata zbog korone, sve, i hotel i restoran. Tako da smo završili na benzinskoj stanici koja radi od 0-24 pokraj hotela, malo smo proslavili, popili koju pivicu, bili smo do tri – četiri ujutro. Vidjet ćemo gdje jesmo i na kojem smo nivou. Ja sam super zadovoljan, zahtjevno, ali sam baš zadovoljan”, kazao je Damir Mišković. Pogledajte što prenosi kamera RTL Sporta.

Povratak na Net.hr