VIDEO: / MI IMAMOS MNOGOS PROBLEMOS Tučnjava Meksikanaca usred Kanzasa

1.4.2015.
10:01
VOYO logo

Nogometaši Meksika svladali su Paragvaj s 1:0, a tijekom susreta jedna situacija ostati će posebno upamćena. Naime, na tribinama Arrowhead stadiona u Kansas Cityju došlo je do tučnjave između meksičkih navijača. U sukobu je sudjelovalo više ljudi, a jedan navijač se posebno istaknuo preciznim direktom, što je još više rasplamsalo ionako uzavrele strasti. Dio je razdvajao sukobljene strane, a u smirivanju strasti sudjelovale su i žene. No, situacija je za ostale gledatelje na stadionu bila i više nego zanimljiva, pa su neki tučnjavu snimali i slikali s mobitelima.

Vrijedi istaknuti kako je Hrvatska na SP-u Brazilu prošloga ljeta igrala odlučujući susret u skupini za drugi krug natjecanja upravo protiv Meksika, te izgubila s 3:1. Na utakmici je došlo do sukoba između hrvatskih i meksičkih navijača, u kojoj je sve sijevalo, a na kraju je policija situaciju dovela pod kontrolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vine.co/v/OLxu1aUwwWK/embed/simplehttps://platform.vine.co/static/scripts/embed.js

Što se tiče same utakmice, za napomenuti da je Eduardo Herrera postigao svoj prvi pogodak u internacionalnim natjecanjima i to iz prvog dodira s loptom na utakmici i u internacionalnom nogometu općenito. Pogodak je postignuti nakon svega tri minute dvoboja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo