VIDEO: / Mandžukić zaradio ovacije! Bayern pregazio Wolfsburg!

Nogometaši Bayerna plasirali su se u finale Njemačkog kupa pobijedivši na svojoj Allianz Areni Wolfsburg s 6:1. Mario Mandžukić je i ovom prilikom bio strijelac protiv bivšeg kluba.

16.4.2013.
11:51
VOYO logo

Bayern je tako nastavio ovosezonski pobjednički pohod i lov na trostruku krunu, a večerašnju su utakmicu obilježili sjajni Xherdan Shaqiri s pogotkom i dvije asistencije, te Mario Gomez koji je ušao u igru u 77. minuti umjesto Mandžukića (koji je zaradio ovacije prepune Allianz Arene), te onda u razdoblju od 80. do 86. minute postigao hat-trick!

Novu Bayernovu golijadu započeo je hrvatski reprezentativac u 17. minuti. Shaqiri je lijepo na desnoj strani proigrao Arjena Robbena koji je ubacio pred gol za Mandžukića, a ovaj je sa sedam metara zakucao loptu pod prečku. Naš je napadač pritom i ozlijedio bedreni mišić, ali se nakon kraćeg ukazivanja pomoći vratio na teren. Zanimljivo, svome bivšem klubu Wolfsburgu, iz kojeg je prošlo ljeto došao u München, ove je sezone zabio četiri pogotka - tri u Bundesligi i jedan u DFB-Pokalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 35. minuti Shaqiri je pobjegao čuvarima i potom poslao sjajnu loptu pred gol gdje Robbenu nije bilo teško povećati prednost Bavaraca. Nadu Vukovima je u zadnjoj minuti prvog dijela vratio Diego gromovitim udarcem iskosa s vrha šesnaesterca, ali već u petoj minuti nastavka goste je u stvarnost vratio Shaqiri.

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=U10esVWrwRgKrf87

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Robben mu je gurnuo loptu nakon jednog kornera, a kosovski Švicarac ju je po zemlji, sa 17 metara udaljenosti, poslao u mrežu. Sve su dvojbe definitivno riješene u 80. minuti kada je Shaqiri napravio veći dio posla, a onda nesebično gurnuo loptu Gomezu koji nije mogao promašiti pred praznim vratima. U sljedećih su šest minuta uslijedile dvije vrlo slične akcije u kojima je Bastian Schweinsteiger odličnim loptama izbacivao Gomeza samog pred suparnički gol, a ovaj je rutinski iskoristio prilike i upisao ekspresni hat-trick.

Spomenimo još da je u dresu Wolfsburga Ivica Olić igrao protiv bivšeg kluba do 73. minute, dok ozlijeđenog Ivana Perišića nije bilo u sastavu. Bayern će u finalu igrati protiv pobjednika dvoboja između Stuttgarta i Freiburga koji je na rasporedu u srijedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo