[VIDEO] LIJEVOM NOGOM S LIJEVE STRANE IZ MRTVOG KUTA: / Bilićev miljenik zabio je nemoguć pogodak

Image
Foto: Screenshot

Payet je u 7. minuti utakmice doveo svoju momčad u vodstvo protiv Saint-Etiennea

5.2.2020.
21:56
Screenshot
VOYO logo

Nekadašnji igrač West Hama Dimitri Payet u večerašnjem je susretu francuskog prvenstva u dresu Marseillea izveo majstoriju kakva se rijetko viđa.

Payet je u 7. minuti utakmice doveo svoju momčad u vodstvo protiv Saint-Etiennea pogotkom koji je zabio lijevom nogom s lijeve strane iz mrtvog kuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako mu je to pošlo za nogom, pogledajte OVDJE.

Image
LYON KIKSAO PROTIV SLABAŠNOG AMIENSA: /

Toma Bašić igrao svih 90. minuta u remiju s igračem više

Image
LYON KIKSAO PROTIV SLABAŠNOG AMIENSA: /

Toma Bašić igrao svih 90. minuta u remiju s igračem više

Pobjedu Marseillea potvrdio je u 86. minuti Nemanja Radonjić koji je bio strijelac za konačnih 0:2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bašiću 90 minuta

U prijašnjim utakmicama 23. kola nogometnog prvenstva Francuske Lyon je u srijedu na domaćem terenu protiv slabašnog Amiensa odigrao 0:0, dok je Brest sa igračem manje uspio izvući remi (1:1) protiv Bordeauxa.

Veznjak Toma Bašić, koji je zadnjih mjesec i pol dana standardni prvotimac Bordeauxa, odigrao je cijeli susret te je dva puta zaprijetio iz daljine, u 71. minuti njegov udarac obranio je vratar domaćina, a 74. je bio neprecizan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gostima iz Bordeauxa sve je išlo na ruku, poveli su u 10. minuti golom Korejca Ui-jo Hwanga. Pred kraj prvog poluvremena, u 44. minuti,

Brest nije iskoristio penal, a u 69. minuti domaćini su ostali i sa igračem manje, jer je crveni karton dobio stoper Castelletto. Ipak, uspjeli su doći do izjednačenja zahvaljujući autogolu Lorisa Benita u 80. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toulouse izgubio od Strasbourga

Posljednjeplasirani Toulouse je kod kuće izgubio od Strasbourga sa 0:1. Hrvatski vratar Lovre Kalinić dobro je branio za Toulouse, posebice u prvom poluvremenu, ali kod pogotka kojeg je zabio Majeed Waris u 75. minuti bio je nemoćan. Kalinić je u zimskom prijelaznom roku stigao na posudbu u Toulouse iz Aston Ville, a bila mu je ovo treća utakmica na golu francuskog kluba.

Večeras se sastaju St-Etienne i Marseille, a dan ranije nogometaši PSG-a došli su do 19. ovosezonske pobjede slavljem 2:1 na gostovanju u Nantesu. Lille je s minimalnih 1:0 pobijedio Rennes, a Monaco je pred svojim navijačima s 1:0 bio bolji od Angersa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


REZULTATI: Brest – Bordeaux 1-1 (Benito 80-ag/ Hwang 10) Lyon – Amiens 0-0 Montpellier – Metz 1-1 (Savanier 13/ Boulaya 79) Nimes – Dijon 2-0 (Benrahou 4, Roux 44) Reims – Nica 1-1 (Abdelhamid 77/ Lees-Melou 50) Toulouse – Strasbourg 0-1 (Waris 75)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo