VIDEO: / Legenda Buffon 'poludio' nakon primljenog eurogola!

Gianluigi Buffon, legendarni vratar Juventusa i Italije, bjesnio je nakon što je njegova momčad na gostovanju kod danskog Nordsjaellanda odigrala skromnih 1:1 u 3. kolu E skupine Lige prvaka...

24.10.2012.
9:40
VOYO logo

Treći je to uzastopni remi Stare dame u ovom natjecanju ove sezone, te deseta uzastopna utakmica u europskim natjecanjima bez pobjede. Gigi Buffon se vratio na gol, nakon što je pauzirao neko vrijeme zbog ozljede bedrenog mišića. Ponajbolji vratar svijeta bio je izrazito nezadovoljan nakon utakmice.

"Ljute me dvije stvari. Rezultat i način na koji smo primili gol. Udarac Beckmanna iz slobodnog udarca je bio odličan, ja tu ništa nisam mogao učiniti. Ali, nismo si smjeli dopustiti prekršaj na rubu kaznenog prostora. To je bio jedini način da oni postignu pogodak. Ne sjećam se kada je samo jedan takav trenutak na utakmici na kraju bio presudan za loš rezultat", bjesnio je Buffon nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, nije želio baš potpuno podcijeniti suparničku momčad...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Ligi prvaka nema lakih utakmica. Nordsjaelland je i protiv Chelseaja gotovo 75 minuta igrao praktički ravnopravno (izgubili su 4-0, op.a.). Sada moramo učiniti sve što možemo kako bismo dobili sljedećih nekoliko utakmica".

http://www.dailymotion.com/embed/video/xuk5xx 'Ovo je priča naše sezone, krećemo loše i primamo rano golove, pa moramo loviti zaostatak', bio je prvi komentar menadžera Manchester Uniteda Alexa Fergusona nakon što je njegova momčad u 3. kolu H-skupine Lige prvaka zaostatak protiv Brage 2:0 na Old Traffordu pretvorila u pobjedu 3:2...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najzaslužniji za preokret bio je dvostruki strijelac, meksički napadač Javier Hernandez, zvani Chicharito.

"Naši napadači odradili su posao. Moram reći da smo u određenim dijelovima utakmice igrali izvanredno. Kreirali smo puno prilika. Ipak, priznajem da me brine što tako često primamo prvi gol na utakmici", rekao je Ferguson. Unitedu se upravo to dogodilo već 8. puta u 12. službenoj utakmici ove sezone. Protiv Brage je Ferguson na poziciju srednjeg braniča postavio Michaela Carricka, inače veznog igrača. Rio Ferdinand je ostao na klupi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Rijovim godinama nije lako igrati svaka tri dana. A nas u nedjelju čeka velika utakmica protiv Chelseaja, pa u iduću srijedu opet Chelsea, u subotu Arsenal... Vidić je izvan stroja, Jones i Smalling nam nisu bili dostupni. Postaviti Michaela Carricka na stopera možda nije bilo idealno rješenje, ali on je dobro odradio posao".

Onda se okrenuo svom napadačkom redu, s kojim očito ima samo ''slatke brige''...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Chicharito je s toliko entuzijazma ušao u utakmicu. On fantastično trenira. Moram reći da mi je dao razmišljati. Dao mi je razmišljati o njemu, Robinu van Persieju, Wayneu Rooneyju i Dannyju Welbecku. Da vam iskreno kažem, ne znam što da radim sa svima njima!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Držala je njegova momčad 1-1 do četvrte minute sudačke nadoknade kada je Jordi Alba preusmjerio ubacivanje Adriana u mrežu. "Velike momčad igraju nogomet do kraja utakmice. Nikad ne smijete pomisliti da je utakmica gotovo ako doista nije", rekao je Lennon dodavši: "Odlazimo s gorkim okusom u ustima. Borili smo se protiv ponajbolje momčadi na svijetu i dobro se držali. Na kraju smo ipak izgubili na neiskustvo. Zbog toga smo frustrirani".

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo