VIDEO: / Čuda se događaju! Izazvao je skandal i pomogao Hrvatima!

Sjećate se Japanca Yuichija Nishimure?

4.11.2014.
11:40
VOYO logo

Sudio je Nishimura uzvratni ogled finala Azijske Lige prvaka između australskog Western Sydney Wanderersa i Al Hilala iz Saudijske Arabije. U prvoj su utakmici Wanderersi slavili s 1:0, a uzvrat igran prošlog vikenda na King Fahd stadionu u Riyadhu završio je bez pogotaka 0:0, te je stoga australska momčad došla do svog prvog naslova u povijesti tog natjecanja.

Malo je reći da je Nishimira oštetio domaći Al Hilal, budući im nije dosudio dva očita jedanaesterca. Posebno je sporna situacija iz 53. minute kada nije dosudio očito igranje rukom igrača Wanderersa u vlastitom kaznenom prostoru. Ruka nije bila bila u prirodnom položaju i bila je itekako očita, pa je zapravo nevjerojatno da to Nishimura nije vidio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za razliku od Mundijala u Brazilu, kada je dosudio penal koji je kumovao porazu Vatrenih rezultatom 3:1, ovoga je puta japanski sudac zapravo pomogao Hrvatima.

//www.youtube.com/embed/6aBO_bSEKuU

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, brojni su igrači Wanderersa hrvatskog porijekla, a među njima su Ante Čović, Matthew Špiranović, Mate Poljak, Tomi Jurić, kao i trener Tony Popović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo