VIDEO: / TOTALNI KAOS! Navijači raketama gađali predstavnike Olympiakosa

Najveći derbi grčkog nogometa Panathianikos i Olympiakos ponvno su obilježili neredi navijača. Ovoga puta, navijači Pao-a su bili ti koji su izazvali pravi kaos.

23.2.2015.
10:23
VOYO logo

Nogometaši Panathinaikosa su u najvećem derbiju grčkog nogometa slavili protiv velikog rivala Olympiakosa s 2:1 (Mladen Petrić je postigao drugi pogodak za Zelene u 78. minuti). Međutim, kako to već obično i biva kada su utakmice Pao-a i Olympiakosa u pitanju, susret je ostao u sjeni nereda navijača. Naime, u Grčkoj vlada veliko rivalstvo između navijača Panathinaikosa (Gate 13) i Olympiakosa (Gate 7). Možda bi riječ "mržnja" bila primjerenija za zorniji prikaz odnosa između ove dvije spomenute navijačke grupe.

Navijači Panathinaikosa i Olympiakosa imaju čitavu povijest međusobnih sukoba, u kojima je bilo i smrtnih slučajeva. Zbog velike netrepeljivosti, nogometni savez Grčke i policija zabranili su navijačima gostovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, do nereda svejedno zna doći. Tako je veliki derbi počeo kaosom u izvedbi Gate 13, koji su utrčali na travnjak kako bi se obračunali sa članovima stručnog stožera Olympiakosa, koji su, pak, bili prišli tribini gdje su smješteni navijači Panathinaikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri tome su domaći navijači gađali raketama goste iz Pireja, a veće izgrede je ipak spriječila policija. U jednom trenutku prijetila je prava eskalacija sukoba, a gosti su na kraju ipak uspijeli izvući živu glavu. Linč je, tako, izbjegnut, a susret se nastavio. Sa pozitivnim ishodom za domaće pristalice...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo