[VIDEO] JUVENTUS RAZVALIO PARMU, RONALDO ZABIO DVA GOLA: / Prvi je zaista fantastičan, pogledajte ga

Image
Foto: Profimedia

Juventus se bodovno izjednačio s Interom, obje momčadi imaju po 27, ali torinski klub je s utakmicom više na drugom mjestu zbog bolje gol-razlike

19.12.2020.
23:02
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši torinskog Juventusa lakoćom su sa 4:0 slavili na gostovanju kod Parme i probili se na drugo mjesto ljestvice talijanske Serie A.

Švedski napadač Dejan Kulusevski je u 23. minuti načeo domaćina, a onda je Cristiano Ronaldo pogocima u 26. i 48. minuti zaključio priču. Alvaro Morata je u 85. minuti pogodio za konačnih 4:0. Ronaldov prvi pogodak bio je nebeski skok, uistinu sjajan gol. Pogledajte ga OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus se bodovno izjednačio s Interom, obje momčadi imaju po 27, ali torinski klub je s utakmicom više na drugom mjestu zbog bolje gol-razlike. Vodeći Milan ima 28 bodova i utakmicu manje od Juventusa.

Slavlje Sampdorije

Momčad Sampdorije je na svom terenu ostvarila uvjerljivu 3:1 pobjedu nad Crotoneom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Damsgaard (26') i Jankto (36') su donijeli dva gola prednosti Sampdoriji, koju je prepolovio Simy pogotkom iz kaznenog udarca u prvoj minuti sučevog dodatka u prvom poluvremenu. Quagliaella je u 65. minuti pogodio za konačnih 3:1.

Sampdoria je sa 17 bodova skočila na 10. mjesto, a Crotone je ostao prikovan za dno ljestvice sa šest bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometaši Fiorentine i Verone odigrali su 1:1 u prvoj subotnjoj utakmici. Oba pogotka pala su iz kaznenih udaraca. Poveli su gosti u 8. minuti preko Velosa, a izjednačio je u 19. minuti Vlahović.

Verona je pod vodstvom Ivana Jurića sa 20 bodova trenutačno na sedmom mjestu, a Fiorentina je sa 11 bodova na 17. poziciji, posljednja iznad zone ispadanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo