'AJMO RUKE'

[VIDEO] JEDINI MAMIĆEV SVADBENI SHOW KOJI MORATE CIJENITI: Zdravko opet uhvatio mikrofon, ali ovaj put nisu bile cajke

Mamića smo proteklih godina vidjeli na brojnim svadbama i raznim proslavama

Najpoznatiji hrvatski bjegunac, bivši izvršni predsjednik Dinama nepravomoćno optužen za nezakonito izvlačenje novca iz tog kluba, Zdravko Mamić, i dalje izbjegava kratku ruku hrvatske pravde u susjednoj BiH, a tamo mu baš ništa ne nedostaje.

Mamića smo proteklih godina vidjeli na brojnim svadbama i raznim proslavama, a sada je u javnost opet procurila jedna takva snimka. Ovaj put Mamić je prisustvovao na jednoj svadbi u Grudama, a tamo su ga, kao i na svim snimkama sa svadbi koje smo imali prilike vidjeti, ponovo svladale emocije pa se uhvatio mikrofona.

Ivo Cagalj/PIXSELLFoto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Nisu bile cajke

Međutim, do sada je Mamić na svadama uredno naizust iz sveg glasa pjevao “Ne može nam nitko ništa”, razne cajke ili neku narodnu glazbu, ali ovaj put Mamić je odlučio malo promijeniti repertoar. Naime, zapjevao je bezvremenski hit Novih fosila, “Košulju plavu” i to valjda u čast tragično poginulom prijatelju, osnivaču Novih fosila, Rajku Dujmiću. 

Odnekud se čak pojavila i Dinamova zastava, jer ipak je tu riječ i o jednoj od neslužbenih Dinamovih himni, a eto ovaj put barem možemo reći da je to bila lijepa gesta Mamića.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr