ZA PAMĆENJE

[VIDEO] JEDAN OD NAJBOLJIH GOLOVA VATRENIH IKAD: Niko Kranjčar rasturio Bugare k’o bugarsku skupštinu; ‘Daj dite materi i miči se’

Genijalni potez Nike Kranjčara

Surfajući bespućima društvenih mreža, na Facebook profilu popularni “Nogometnih ikona” osvanuo je video onog genijalnog gola slavnog bivšeg nogometaša Nike Kranjčara u dresu reprezentacije Hrvatske protiv Bugarske u Sofiji 4. lipnja 2005., kad je pogodio za 3:1 u . 80. minuti, i bacio 30738 gledatelja u potpuni očaj.

Niko Kranjčar slavi usred Sofije/Screenshot/You Tube

CICO NAM SE JAVIO IZ IRANA: Kranjčar samo za Net.hr objasnio novi posao na klupi reprezentacije koja sanja OI

Zlatko Kranjčar vodio reprezentaciju u Sofiji

Bio je to veličanstven potez i gol kojim je goropadna Hrvatska na stadionu Vasil Levski, koju je tada vodio Zlatko Cico Kranjčar.

Da, bila je to jedna briljantna sofijska večer, možda i najbolja hrvatske reprezentacije pod Kranjčarovim vodstvom. Napuhani bugarski balon rasprsnuo se zauvijek, bugarski i nekoliko stotina Grobara koji su na utakmicu došli svojim prijateljima samo za ovu priliku ostali su nijemi. Hristo Stoičkov doživio je jedan od najtežih poraza u karijeri, njegovi momci bili su prava bugarska razbijena skupština… I Hrvatski nogometni savez Kranjčarov potez i gol je izdvojio na svom You Tube profilu, aludirajući kao na vječni, onaj za pamćenje…

“Daj dite materi i miči se”, duhovito, a opet tako istinito komentiraju Nogometne ikone.

Vruće na tribinama

Za spomenuti kako je blizu 1000 hrvatskih navijača pratilo ovu vruću utakmicu, a među pristalicama kockastih bile su tada sve relevantnije ekipe navijačkih grupa u Hrvatskoj, koje su ujedinjeni kao rijetko kad prije pohodili bugarsku prijestolnicu, znajući da se radi o jako nezgodnom gostovanju.

Povratak na Net.hr