VIDEO: / JADNI RONALDO! Od Messija vise nije siguran ni u vlastitoj 'kuci'

Odavno su navijaci diljem svijeta naucili da nema lakseg nacina za isprovocirati Cristiana Ronalda od skandiranja 'Messi, Messi'.

8.5.2015.
12:05
VOYO logo

Godinama se vode polemike tko je veci igrac: Barcelonin Lionel Messi ili Realov Cristiano Ronaldo. Argentinac i Portugalac ruse rekord za rekordom, rijetke su utakmice u kojima nisu medu strijelcima, a medu sobom su podijelili posljednjih sedam Zlatnih lopti.

Dojam je da taj rivalitet puno losije utjece na narcisoidnog Ronalda koji nikad nije krio da ga iritiraju povici 'Messi, Messi'. Nerijetko je znao i nekorektno gestikulirati u smjeru navijaca koji bi spominjali Barceloninu zvijezdu, a u cetvrtak je dozivio neugodno iznenadenje nakon sto je zavrsio s treningom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pri izlasku iz Realova trening-kampa Valdebebas vec po obicaju su ga docekali brojni obozavatelji, no bilo je tamo i provokatora. Ronaldo je pristojno stao i podijelio nekoliko potpisa, a kad je spustio prozor mogao je cuti i toliko omrazeno 'Messi, Messi'. Nesretni Cristiano je brzo odmaglio dalje, a po glavi mu se vjerojatno motalo da od Messija vise nije siguran ni u vlastitoj 'kuci', u kampu svoga kluba u kojem svakodnevno trenira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo