VIDEO: / Immobile s dva gola odveo Borussiju Dortmund u cetvrtfinale

Nogometasi Borussije Dortmund, Kolna, Hoffenheima i Bayera iz Leverkusena osigurali su cetvrtfinale Njemackog kupa u utakmicama osmine finala igranim u utorak.

3.3.2015.
23:03
VOYO logo

Borussija Dortmund ce i cetvrtu godinu zaredom igrati u cetvrtinalu Kupa zahvaljujuci trijumfu 2:0 kod treceligasa Dynama iz Dresdena. Oba zgoditka za Borussiju zabio je Talijan Ciro Immobile - prvi u 47. minuti nakon katastrofalne pogreske branica domacina, a drugi iz blizine minutu prije kraja.

Freiburg je kod kuce svladao Koln s 2:1, a oba pogotka za domacine pala su rano u prvom dijelu u razmaku od samo minute. Branic gostiju Anthony Ujah zabio je autogol u 17. minuti, a u 18. je Vladimir Darida pogodio za 2:0. U 89. minuti Deyverson je smanjio za Koln.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2ilg7g

Hoffenheim je u gostima slavio protiv drugoligasa VfR Aalena s 2:0 pogocima Eugena Polanskog (15) i Kevina Vollanda (55). Do cetvrtfinala se na puno tezi nacin plasirao Bayer koji je u Leverkusenu tek u produzetku s 2:0 nadigrao drugoligasa Kaiserslautern. U regularnom dijelu bilo je 0:0, a potom su Hakan Calhanoglu (101) i Stefan Kiessling (112) konacno Apotekarima osigurali prolaz medu osam najboljih. Za Bayer nije nastupio Tin Jedvaj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2ilcoo

U srijedu su na rasporedu preostala cetiri para osmine finala, a igraju Arminia Bielefeld (III) - Werder Bremen, Red Bull Leipzig (II) - Wolfsburg, Bayern Munchen - Eintracht Braunschweig (II) i Kickers Offenbach (IV) - Borussia Monchengladbach.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo