[VIDEO] IMAMO SNIMKU INCIDENTA NA RUJEVICI: / Pogledajte kako Grezda udara Čolaka šakom u glavu

Image

U posjedu smo snimke na kojoj se vidi incident, odnosno na kojem se vidi kako se Grezda u jednom trenutku doista udara Čolaka

1.6.2020.
16:53
VOYO logo

Rijeka je u nedjelju nakon velikog preokreta na Rujevici svladala Osijek rezultatom 3:2 i plasirala se u finale ovosezonskog izdanja Hrvatskog kupa. Osijek je manje od pola sata prije kraja utakmice vodio sa 2-0 golovima Bočkaja (16, 48), no Rijeka je s igračem više na travnjaku i uz obilatu pomoć suca Pajača uspjela ostvariti preokret pogocima Murića (66), Čolaka (73-11m) i Yatekea (86).

Snimka incidenta

Samu utakmicu obilježilo je vrlo sporno suđenje Igora Pajača zbog čega su se nogometaši Osijeka i Rijeke većinu drugog poluvremena žestoko skuobljavali. Međutim, najgore se dogodio nakon utakmice kada je na parkingu stadiona Rujevice, igrač Osijeka, Eros Grezda udario šakom u glavu napadača Rijeke Antonija Čolaka. Intervenirala je i policija, a prema sukob se dogodio kada je Čolak hodao prema svom automobilu, a Grezda se zaletio i opalio ga šakom u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U posjedu smo i snimke na kojoj se vidi incident, odnosno na kojem se vidi kako se Grezda u jednom trenutku doista zaletava na Čolaka i udara ga u glavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo