[VIDEO] IBRAHIMOVIĆ U POTPUNOSTI POLUDIO KAD GA JE ZAMIJENIO REBIĆ: / 'Pa tko je ovdje lud majke mi?!'

Image
Foto: Screenshot

Zlatan Ibrahimović gestikulirao kad ga je zamijenio Ante Rebić

6.11.2020.
13:00
Screenshot
VOYO logo

Milan je sinoć na San Siru dočekao Lille kao lider talijanskog prvenstva i H skupine u Europskoj ligi, no Francuzi su pružili fantastčnu predstavu pobijedivši s 3:0. Junak susreta bio je Yusuf Yazici koji je zabio sva tri gola (22-11m, 55, 58). Tako je sjajni niz od 24 utakmice bez poraza, koji je trajao 242 dana ili cijelo vrijeme od početka ere korone, nemilosrdno okončan za Rossonere.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Zlatan Ibrahimović

Image
LEGENDA UVJERENA DA REBIĆ, IBRAHIMOVIĆ I OSTALI MOGU DO KRAJA: /

'Rossoneri sada izgledaju kao pravi orkestar'

Noć za zaborav za Milan

Jednostavno, bila je to noć za zaborav za Milan. Nevjerojatni švedski majstor Zlatan Ibrahimović u prvih sedam nastupa ove sezone postigao je osam golova te pokazao da je i nakon 39. rođendana ubojit kao u mladim danima. Trenutno je na osam golova u osam susreta uz dvije asistencije, igrao je 623 minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upravo je on najzaslužniji za Milanovu renesansu. Milan je trenutno na šest vezanih pobjeda u Serie A. Međutim, Zlatan je ovog puta odigrao loše.

Ante Rebić zamijenio Ibru

Za Milan je, stoga, od 62. minute zaigrao hrvatski reprezentativni Ante Rebić ušavši u igru umjesto Zlatana Ibrahimovića, dok je Domagoj Bradarić odigrao cijeli susret za Lille. Međutim, upravo je Ibrahimovićeva zamjena za Rebića iskočila u prvi plan, kad se priča o ovom dvoboju. Naime, Zlatan je poludio kada je vidio da mora izaći kako bi umjesto njega ušao srebrni Vatreni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Putem do aut-crte, gdje je izvršena zamjena, a i kasnije, hodajući do klupe, ljutito je mrmljao sebi u bradu i gestikulirao prema treneru u stilu "pa tko je ovdje lud", a Pioli se pravio da ga ne vidi i ne čuje prenosi Ole. OVDJEpogledajte taj trenutak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ibrahimović je žestoko, bez ustezanja, gestikulirao u trenutku kad ga je njegov trener Pioli zamjenio za Rebića, u trenutku kad je Milan gubio s 3:0", stoji u tekstu Olea. Pioli želio poštedjeti ključnog igrača nepotrebnih napora, jer su tako ionako gubili i više nije bilo mogućnosti stići rezultat.

'Mislim da je Ibrahimović bio ljut zbog svoje igre'

Nakon utakmice, Stefano Pioli je na novinarsko pitanje što mu je vikao Ibrahimović odgovorio: "Iskreno, ne znam što je govorio, ali mislim da je bio ljut zbog svoje igre."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

ESCLUSIVA MILAN Foto LaPresse - Spada 05 Novembre 2020 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan vs Lillle - Stagione 2020-2021 - Europa League Nella foto: Zlatan Ibrahimovic

EXCLUSIVE MILAN Photo LaPresse - Spada November 05 , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan vs Lille - Season 2020-2021 - Europa League Milan vs In the pic: Zlatan Ibrahimovic,Image: 567607873, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights Except China, France, and Italy ***, Model Release: no

Međutim, nije to prvi puta da Ibrahimović negoduje zbog trenerske odluke. Prije tri mjeseca, tijekom prvenstvene utakmice s Bolognom, izvukao ga je Stefano Pioli iz igre neposredno nakon što je Rebiću namjestio gol u 57. minuti. Izlazeći s terena derao se na trenera: "Idući put vadi nekog drugog, ja sam htio zabiti gol!" Pioli ga je tada pokušao pomirljivo zagrliti kako bi smirio strasti, ali Zlatan ga je bijesno odbio.

Image
Image

AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic gestures during the UEFA Europa League first round day three Group H football match between AC Milan and Lille (LOSC) at the Meazza stadium in Milan on November 5, 2020.,Image: 567608734, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tablice omogućuje SofaScore LiveScore

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo