VIDEO: / I veliki Manchester United postao mušterija!

Nogometaši Manchester Uniteda prosuli su prve bodove ove sezone u 6. kolu Premiershipa.

24.9.2011.
23:09
VOYO logo

Iako je momčad Sir Alexa Fergusona u dosad pet odigranih kola ostvarila maksimalni bodovni učinak, Stoke se pokazao kao pretvrdi orah za pomalo okrnjeni sastav iz Manchestera. Naime, Wayne Rooney nije ni konkurirao za sastav zbog ozljede prepona, dok je Meksikanac Javier Hernandez upao u momčad u posljednji trenutak nakon povratka od ozljede, ali to se pokazalo kao loš potez.

U 11. minuti utakmice u jednom duelu s robusnim Jonathanom Woodgateom Meksikanac je primio jak udarac zbog kojeg nije mogao nastaviti utakmicu. Zamijenio ga je 31-godišnji Michael Owen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Činilo se kao da sve dolazi na svoje u 27. minuti kada je Portugalac Nani doveo Crvene vragove u vodstvo. To je ujedno bio i jedini pogodak poluvremena u kojem je United imao inicijativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavak su nogometaši menadžera Tonyja Pulisa ušli puno odlučnije što im se na samom startu istog i isplatilo. Ovoljetno pojačanje Peter Crouch zabio je, naravno, glavom nakon kornera Etheringtona, te poravnao rezultat na 1-1.

Do kraja utakmice rezultat se nije mijenjao, iako je Manchester imao veću inicijativu. Junak domaće momčadi, osim strijelca, bio je bosanski vratar Asmir Begović koji nije dozvolio da udarci Younga i Owena završe u njegovoj mreži.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester je unatoč prosipanju prvih bodova u sezoni i dalje vodeći s jednakim brojem bodova kao i njihov imenjak (City), ali s boljom gol-razlikom.

Vezani članci:

arti-201109230603006 arti-201109231005006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo