[VIDEO] HOROR U PREDGRAĐU ATENE: / Legendarnog srpskog nogometaša upucali ispred kuće

Image
Foto: Profimedia

Uoči napada, spominjalo se kako bi se mogao vratiti u Olympiacos kao glavni skaut

7.1.2020.
21:58
Profimedia
VOYO logo

Jezive vijesti stižu nam iz pedgrađa grčke prijestolnice, Atene. U utorak oko devet sati navečer za sada još uvijek nepoznati napadači pucali su iz manjeg automobila na legendarnog srpskog napadača Darka Kovačevića (46). Kovačević je dobio metak u nogu, kako grčka piše Protothema, a srećom Hitna pomo je brzo reagirala i prevezen je u bolnicu.

Kovačević, koji je donedavno bio sportski direktor nogometnog saveza Srbije, upucan je kada je izlazio iz stana u predgrađu Atene, a za sada je poznato samo da nije životno ugrožen. Navode grčki mediji da je 700 metara dalje od mjesta zločina policija pronašla automobil koji je pripadao počiniteljima, ali već je bio u plamenu i nisu uspjeli spasiti ništa od dokaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Real Sociedad's Serbian Darko Kovacevic (R) fights for the ball with Olympique Lyonnais' Belgian Eric Deflandre (L) during their European Champions League 2nd Round, 1st Leg football match in San Sebastian, 25 February 2004., Image: 72676879, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP / Profimedia

Podsjetimo, Kovačević je u karijeri igrao za Radnički Niš, Proleter iz Zrenjanina, Crvenu zvezdu, Sheffield Wednesday, Real Sociedad, Juventus, Lazio i Olympiacos. Igrao je i za reprezentaciju Srbije i Crne Gore, a nakon što je završio karijeru dobio je posao sportskog direktora u Olympiacosu. Nakon toga preuzeo je dužnost sportskog direktora nogometnog saveza Srbije sve do lipnja 2019. kada je podnio ostavku.

Uoči napada, spominjalo se kako bi se mogao vratiti u Olympiacos kao glavni skaut. Motiv napada, kao niti identitet napadača još nisu poznati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo