VIDEO: / Odlični Modrić prvi put dobio najveće povjerenje!

Real Madrid je u 8. kolu Primere na Santiago Barnabeu pobijedio Celtu Vigo s 2:0. Domaćin je poveo sjajnim golom Higuaina u 11. minuti, dok je konačan rezultat postavio Ronaldo iz penala u 67.

20.10.2012.
14:23
VOYO logo

Zanimljivo, momčad iz Viga je slavila na dva posljednja gostovanja na Santiago Bernabeuu, ali bilo je to još 2005. i 2006. godine. Mourinhov Real si nije dopustio takav posrtaj, premda Madriđani nisu briljirali u subotnjoj utakmici.

Portugalski je stručnjak od prve minute na teren izveo svu trojicu kandidata za poziciju playmakera - Nijemca Mesuta Özila, Brazilca Kaku i Luku Modrića. Hrvatski reprezentativac je pritom igrao na poziciji defenzivnog veznjaka, uz bok Xabiju Alonsu, a umjesto Samija Khedire. Kaka je, pak, u prvu momčad upao umjesto Angela di Marije koji je ušao u nastavku utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=MHlCmv5I1L5WUHq7

Realovi su nogometaši poveli u 12. minuti i to pogotkom Gonzala Higuaina. Konačnih je 2:0 pogotkom s bijele točke postavio Cristiano Ronaldo u 67. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/flvplayer.swf?v=njNTIaUikJ3iKTJe

Zanimljivo, Realu je ovo bio 41. dosuđeni penal u posljednjih pet sezona, po čemu je rekorder u svih pet najjačih europskih liga. Na drugom je mjestu Milan s 39 dosuđenih jedanaesteraca. Dodajmo i da je Ronaldo devetim ovosezonskim prvenstvenim pogotkom samostalno preuzeo vodstvo na ljestvici strijelaca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naš reprezentativac odigrao je vrlo dobro, očigledno se dignuo u formi pa je oduzeo sedam lopti i imao niz dobrih dodavanja. U 91. minuti je mogao upisati i asistenciju, da je Varane Modrićev ubačaj iz kornera uspio skrenuti glavom u gol u izglednoj prilici.

Kraljevski klub se sa 14 bodova, barem privremeno, probio na četvrto mjesto. Za vodećom Barcelonom zaostaje pet bodova, ali Katalonci tek moraju odraditi utakmicu 8. kola protiv Deportiva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj završenoj utakmici subotnjeg programa Malaga je na svojoj Rosaledi pobijedila Valladolid s 2:1 i učvrstila se na trećem mjestu.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo