VIDEO: / HALILOVIĆ TOTALNO 'PUK'O Hrvatski biser napustio travnjak i priredio 'mini šou'

Hrvatski reprezentativac Alen Halilović ljutito je napustio teren u 26. minuti utakmice njegove Barcelone B i Alcorona.

21.3.2015.
21:21
VOYO logo

Alen Halilović prije samo nekoliko mjeseci naljutio je čelnike Barcelone puštanjem vijesti o svojoj ozljedi preko Instagrama. A sada je nastavio pokazivati svoju sve, očito, veću nervozu u Barci B.

U utakmici između Alcorona i Barcelone B, domaći Alcoron poveo je već u 6. minuti, da bi u 26. dobio poklon sa neba u obliku isključenja golmana Barcelone Ortola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tada je trener gostujuće momčadi morao izvaditi jednog igrača iz polja, i odlučio se za Halilovića. Prilikom izlaska, Halilović je otvoreno pokazao nezadovoljstvo na otvorenoj nogometnoj sceni.

Sport.es piše da Haliloviću nije ovo prvi ovakav slučaj. Navodno je još prije imao jedan ovako sličan ispad, kod starog trenera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad, što je razlog toj upitnoj odluci trenera da ga se izvadi iz igre, u situaciji kada nitko u napadačkom dijelu momčadi Barcelone nije baš briljirao, ostati će i svojevrsna "misterija". Na kraju je utakmica završila pobjedom domaće momčadi Alcorona, koja je očitala bukvicu zvjezdicama druge momčadi Barce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona B se sada nalazi pretposljednjem mjestu španjolske druge lige, s dva boda više od Sabadella koji ima utakmicu manje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo