VIDEO: / Guardiola poludio na Barcelonine igrače

Barcelona je u prvoj utakmici Audi Cupa, koji se igra na Bayernovoj Allianz Areni, dva puta vodila, ali i gubila prednost protiv Internacionala što je jako razljutilo trenera Guardiolu.

26.7.2011.
23:29
VOYO logo

U prvom susretu Audi Cupa Barcelona je pobijedila Internacional 6:4 (2:2) tek nakon izvođenja jedanaesteraca, a Pep Guardiola je dosta ljut dočekao kraj utakmice.

Trener Barcelone je u sastavu, za razliku od onog koji je počeo splitsku utakmicu, zamijenio šest igrača. Svoje mjesto u prvih jedanaest zadržali su Valdes, Alcantara, Keita, Fontas i Afellay.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonci su poveli u 16. minuti kada je Iniesta izveo slobodan udarac, a lopta se 'stvorila' iza leđa obrane Internacionala te Alcantara nije imao problema s postizanjem pogotka.

Nakon deset minuta igre u drugome dijelu Brazilci su izjednačili nakon što vratar Pinto nije dobro reagirao nakon istrčavanja pa je Nei uspio ugurati loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je do novog vodstva stigla u 63. minuti kada je Jonathan Dos Santos izbjegao ofsajd zamku i zatresao mrežu za 2:1.

Ipak, Brazilci su pet minuta prije kraja opet izjednačili, a to je jako iznerviralo trenera Barçe Pepa Guardiolu koji je na klupi ljutito bacio bocu s vodom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Raspoloženje mu se donekle vratilo nakon što su njegovi igrači slavili nakon penala i izborili finale u kojem će u srijedu igrati protiv Bayerna (koji je također nakon neodlučenog rezultata 1:1 pobijedio Milan izvođenjem jedanaesteraca 6:4), no najavio je da će održati predavanje svojim igračima zbog jeftino primljenih pogodaka.

Vezani članci:

arti-201107250931006 arti-201107250804006 arti-201107230412006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo