VIDEO: / Fantastični Eto'o nastavio noćnu moru Uniteda

Chelsea je na svom Stamford Bridgeu svladao Manchester United 3:1 u derbiju 22. kola Premiershipa. Junak je bio trostruki strijelac Samuel Eto'o.

19.1.2014.
19:54
VOYO logo

Kamerunac je prvi gol na utakmici zabio u 17. minuti, kada je iskosa s desne strane odlično tukao lijevom nogom. Lopta je malo zakvačila Carricka, te je u visokom luku ušla u mrežu.

Chelseajev srednji branič Gary Cahill odigrao je vrlo važnu ulogu kod ostala dva pogotka domaćeg sastava. Prvo je u 45. minuti ubacio oštru nisku loptu prema Eto'u koji ju je iz blizine zabio. U 49. minuti, Cahillov odlični udarac glavom je De Gea jedva obranio, ali je odbijenu loptu Eto'o iz neposredne blizine gurnuo u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kamerunski 32-godišnji napadač postao je četvrti igrač koji je u Premierligi zabio hat-trick Manchester Unitedu, nakon Bentleyja, Kuyta i Lukakua. Eto'ov je bio najbrži. Ovo je ujedno bio 25. hat-trick nekog afričkog igrača u Premierligi.

Meksikanac Javier Hernandez, koji je ušao u igru u drugom poluvremenu, postigao je utješni pogodak za goste u 78. minuti. Zabio je u sedam od zadnjih deset nastupa protiv Chelseaja u svim natjecanjima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelseajev trener Jose Mourinho upisao je svoju jubilarnu, 100. pobjedu u Premierligi. Zanimljivo, i prvu je ostvario protiv Manchester Uniteda na Stamford Bridgeu. Petom uzastopnom pobjedom u prvenstvu, Mourinhova se momčad opet sasvim približila vodećem dvojcu. Za Arsenalom zaostaje dva boda, a za Manchester Cityjem jedan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Manchester United, koji je i u ovoj utakmici nastupio bez dvojice najboljih, ali već neko vrijeme ozlijeđenih napadača, Robina van Persieja i Waynea Rooneyja, pretrpio je već sedmi poraz ove sezone u ligi. Za vodećim Arsenalom zaostaje 14 bodova i drži skromno 7. mjesto…

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo