VIDEO: / ERUPCIJA NEZADOVOLJSTVA Gađali, pljuvali i vrijeđali igrače nakon debakla

Nogometaši Rome doživjeli su pravi debakl u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige izgubivši od Fiorentine usred Rima sa 0:3.

20.3.2015.
9:08
VOYO logo

Navijači Rome u šoku su nakon iznenađujućeg debakla u uzvratnoj utakmici osmine finala Europske lige protiv velikog rivala iz Firence, Fiorentine, sa 0:3. Tim više, što su Romanisti u prvoj utakmici odigrali 1:1. Fiorentina je tako nakon talijanskog Kupa izbacila Romu i iz Europe. Viole su već nakon 22 minute vodile 3:0 i tako razriješile sve dvojbe oko pitanja putnika u četvrtfinale.

Strijelci za Fiorentinu su bili Gonzalo Rodriguez (iz jedanaesterca), Marcos Alonso (18) i Jose Maria Basanta (22). Pobjeda Fiorentine mogla je biti i uvjerljivija, no Mohamed Salah je dva puta pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očajno izdanje Rome zaokružio je Adem Ljajić koji je u 88. minuti isključen zbog dva žuta kartona. Nakon posljednjeg sučevog zvižduka, na pozornicu su stupili i isfrustrirani navijači Rome. Pa su tako Ultrasi rimskog kluba napali svoje ljubimce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Plaćenici, promijenite posao", "Navijamo samo za dres", svašta su navijači na Olimpicu imali za kazati svojim igračima. Stadionom su se prolamale salve zvižduka, psovke i uvrede na račun igrača Rome.

Veliki broj navijača je napustio stadion i prije završetka utakmice, ali su se nakon kraja dvoboja vratili na tribine kako bi porazgovarali sa igračima. I onda su navijači, umjesto razgovora, svoje igrače počastili sa uvredama, a igrači su, ispod tribine Curve Sud, gdje su smješteni najžešće pristalice Rome, gađani sa raznim predmetima i popljuvani do koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Rome Rudy Garcia, kojem se sada opako trese trenerska stolica (nagađa se kako će na kraju sezone napustiti Romu), otkrio je surovu istinu iz svlačionice.

"Neki se igrači boje igrati na Olimpicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko je strah u kostima kod igrača Rome, govori i situacija nakon susreta sa navijačima. Naime, talijanski mediji pišu kako su neki navijači bili u strahu napustiti stadion sa klupskim autobusom.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo