[VIDEO] DINAMOV KRVNIK NEOČEKIVANO NASTRADAO: / Tragičar Pašalić zapucao zicera, Atalanta ispala iz Kupa

Image
Foto: Profimedia

Fiorentina je izborila pobjedu postigavši pobjednički pogodak s igračem manje

15.1.2020.
18:40
Profimedia
VOYO logo

Nogometaši Fiorentine izborili su plasman u četvrtfinale Kupa nakon što su u susretu osmine finala u Firenzi pred 13.000 gledatelja pobijedili Atalantu sa 2-1.

Fiorentina je izborila pobjedu postigavši pobjednički pogodak s igračem manje. "Viole" su povele u 11. minuti golom Patricka Cutronea nakon sjajne povratne lopte Dalberta Henriquea. Bio je to premijerni pogodak Cutronea u dresu Fiorentine nakon što je početkom siječnja stigao na posudbu iz Wolverhamptona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gosti su mogli do izjednačenja u 58. minuti, no Mario Pašalić je promašio sjajnu priliku. Hrvatski nogometaš je izašao sam ispred Pietra Terracciana, no domaći vratar je sjajno reagirao. Samo tri minute kasnije i Robin Gosens je mogao izjednačiti, ali je pogodio vratnicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odličnu igru Atalanta je okrunila golom u 67. minuti, a izjednačio je Josip Iličić. Kada je domaćin u 70. minuti ostao s igračem manje nakon što je isključen German Pezzella činilo se kako je Atalanta do pobjede. Međutim, Fiorentina je u 84. minuti izvela sjajnu akciju koju je pogotkom okončao Pol Lirola. Posljednju priliku na utakmici imao je gostujući veznjak Ruslan Malinovski koju je pucao s ruba kaznenog prostora, ali pored desne stative.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pašalić je odigrao cijeli susret za goste, dok Milan Badelj nije nastupio za Fiorentinu koja će u četvrtfinalu igrati protiv Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo