VIDEO: / Davljenik opet šokirao talijanskog velikana!

Nogometaši Intera doživjeli su novi šok u 23. kolu talijanskog nogometnog prvenstva. Na San Siru su poraženi od Novare s 1:0, te su tako pretrpili i četvrti poraz u posljednjih pet utakmica.

12.2.2012.
17:35
VOYO logo

U posljednja četiri kola Serie A Nerazzurri su osvojili tek jedan bod (protiv Palerma 4:4), a poraz od Novare bio im je drugi u sezoni od novog prvoligaša budući su u gostima izgubili 3-1 još u rujnu prošle godine.

Jedini gol na susretu zabio je iz kontranapada Andrea Caracciolo u 56. minuti. U jednom od rijetkih pokušaja Novare Jeda je asistirao Caracciolu, a ovaj je odapeo izvan ruba kaznenog prostora i pronašao donji desni kut vratara Julija Cesara. Bio je to gol koji je posljednjeplasiranom klubu Serie A donio tek treću pobjedu sezone, a drugu protiv Intera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Malo Interu vrijedi dominacija u posjedu lopte (70%-30%), udacima prema golu (30-6) kada njihovi napadači nisu uspjeli zatresti gol iz brojnih prilika. Samo u završnici Inter je uspio pogoditi gredu (Sneijder u 88. minuti) i promašiti zicera (Pazzini u 93.), a valja reći i da je od 80. minute igrao s igračem više nakon isključenja Ivana Radovanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U preostale dvije utakmice Atalanta je u Bergamu odigrala miroljubivih 0:0 protiv Leccea, dok je Catania pregazila Genou kod kuće s 4:0 uz dva gola Argentinca Pabla Barrientosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo