VIDEO: / Čim je stigao Jelavić svjedočio ludilu!

1.2.2012.
9:03
VOYO logo

Netom po završetku transfera iz Glasgow Rangersa u Everton, napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić pozdravio je navijače svog novog kluba.

Učinio je to na poluvremenu prvenstvenog ogleda 23. kola protiv Manchester Cityja noseći Evertonov klupski šal oko vrata. Odmah potom, donedavni je napadač Rangersa, dao intervju koji je objavljen na službenoj web-stranici kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je velika stvar za mene, novi korak u mojoj karijeri i mogu obećati svim navijačima i ljudima u klubu da ću dati sve od sebe i zabiti čim je više golova moguće." Kada ste prvi put čuli za mogućnost transfera u Everton? "Prije nekoliko dana. Kada sam čuo želio sam doći ovdje i sada se moj san ostvario. Everton je standardan premierligaški klub, veliki klub koji ove sezone i nije u tako dobroj poziciji, ali je uvijek među osam, deset najboljih, tako da mi je vrlo drago što sam ovdje."

http://www.dailymotion.com/embed/video/xo8iab_9564_people Koliko ste uzbuđeni zbog transfera, što možete donijeti Evertonu? "Jako sam uzbuđen, za mene je to novi izazov, korak naprijed u mojoj karijeri. Mislim da mogu donijeti dobar nogomet, zabiti puno golova i pokušati osvojiti neki trofej." U Rangersima ste imali sjajnu golgetersku statistiku. Hoće li igranje u Škotskoj pomoći vašoj prilagodbi na Premiership? "Naravno da škotska Premierliga nije na tako visokoj razini kao ovdje u Engleskoj, ali mislim da mi je pomoglo puno jer nije ipak tako velika razlika i spreman sam na premierligaški izazov." Zadnji Hrvat koji je igrao u Evertonu bio je Slaven Bilić. Kakav je osjećaj ići njegovim stopama? "Nisam još razgovarao s njim, ali znam da je igrao ovdje. On je trenutno moj nacionalni izbornik i naravno da ću s njim porazgovarati o klubu i stvarima ovdje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako biste sebe opisali kao igrača, koje su vaše najveće kvalitete? "Zabijanje golova. U posljednjih nekoliko sezona moja statistika to pokazuje i nadam se da to mogu nastaviti ovdje u Evertonu", kazao je Jelavić koji je već na predstavljanju na Goodison Parku vidio pobjedu svoje nove momčadi protiv Manchester Cityja, ali i ispadu navijača Evertona koji je tijekom prvog poluvremena utrčao u teren i lisicama se zavezao za stativu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo