VIDEO: / Kakav smiješan gol u Ligi prvaka!

Nogometaši Arsenala slavili su na gostovanju kod Borussije Dortmund sa 1:0 u sklopu 4. kola F skupine Lige prvaka. U skupini E Chelsea je slavio protiv Schalkea s 3:0.

6.11.2013.
23:06
VOYO logo

Chelsea je na Stamford Bridgeu slavio s 3:0 protiv Schalkea, dok je Basel u završnici spasio bod kod kuće protiv Steaue odigravši 1:1.

Dvostruki strijelac za Chelsea bio je Samuel Eto'o, dok je jedan gol postigao Demba Ba. Potonjem je to bio prvi gol u 11 nastupa za Chelsea. Vrijedi istaknuti kako je prvi gol Eto'oa došao nakon katastrofalne pogreške gostujućeg vratara. Izgledalo je poprilično smiješno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Steaua je na St. Jakob-Parku vodila golom Federica Piovaccarija još od 17. minute, da bi Giovanni Sio donio švicarskom prvaku bod u prvoj minuti sudačke nadoknade nakon dodavanja Valentina Stockera.

//rutube.ru/video/embed/6650005

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U obje će se skupine o putnicima u drugi krug odlučivati u zadnja dva kola.

Basel - Steaua 1:1 (Sio 90+1 / Piovaccari 17)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Chelsea - Schalke 3:0 (Eto'o 31, 54, Ba 83)

Redoslijed: 1. Chelsea 9 2. Schalke 6 3. Basel 5 4. Steaua 2

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodeća momčad engleske Premierlige na najbolji način uzvratila žuto-crnima na porazu u Londonu (1:2) u prošlom kolu i zadržala vrh ljestvice.

Jedini gol na Signal Iduna-Parku zabio je Aaron Ramsey u 62. minuti. Nakon ubačaja s desne strane glavom je loptu do Ramseyja na rubu peterca prebacio Olivier Giroud, a ovaj ju je također glavom pospremio u mrežu. Zanimljivo, bio je to prvi udarac Arsenala prema suparničkom golu do tog trenutka susreta. Arsenal je pobjedom postao prva engleska momčad koja je slavila u Dortmundu od studenog 1964., kada je u Fairs Cupu to uspjelo Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/uCuJTLvp4R4

U drugoj utakmici skupine Napoli je na svom San Paolu savladao Marseille 3:2. Dva je gola za napuljski sastav zabio Gonzalo Higuain, dok je jednog postigao Gökhan Inler. Marseille je poveo ranim golom Andrea Ayewa koji je zabio glavom nakon ubačaja iz kornera već u 10. minuti. Na potpuni preokret nije se čekalo dugo. U 22. minuti Gökhan Inler sjajno, topovskim udarcem ljevicom s ruba kaznenog prostora izjednačio na 1:1, da bi dvije minute poslije Higuain doveo domaće u vodstvo iz kontranapada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom poluvremenu Marseille je uspio izjednačiti preko Floriana Thauvina u 64. minuti, ali deset minuta poslije Higuain je nakon dodavanja Driesa Martinsa donio Napoliju važna tri boda kojim su ostali bodovno izjednačeni s Arsenalom.

Borussia Dortmund - Arsenal 0:1 (Ramsey 62)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli - Marseille 3:2 (Inler 22, Higuain 24, 75 / Ayew 10, Thauvin 64)

Redoslijed: 1. Arsenal 9 2. Napoli 9 3. Borussia Dortmund 6 4. Marseille 0

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo