VIDEO: / Čarobnjak na djelu! Svi golovi Lionela Messija

Hat-trickom Sevilli u 12. kolu španjolskog nogometnog prvenstva Lionel Messi ispusao je povijest španjolske Primere. Prestigao je legendarnog Telma Zarru i postao najbolji strijelac Primere ikad.

23.11.2014.
12:10
VOYO logo

Prvi je gol zabio Albaceteu 1. svibnja 2005. godine na asistenciju Ronaldinha i malo tko je tada mogao misliti da će jednoga dana biti najbolji. Uključujući i njega samoga.

"Kada sam zabio taj gol, nisam mogao niti zamisliti da bih mogao srušiti bilo koji rekord, a kamoli onaj u vlasništvu velikog Telma Zarre", poručio je Messi putem Facebooka, uz spomenuti video vlastitog prvijenca u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uspio sam to postići samo zbog podrške koju sam imao od tolikih ljudi tijekom svog boravka ovdje i želio bih posvetiti ovo postignuće svima vama. Hvala vam što ste uvijek bili uz mene. Volio bih ovo posvetiti i ljudima koji više nisu s nama. Neću vas nikad zaboraviti. Hvala svima koji su bili uz mene", dodao je Messi, koji je sada u Primeri zabio 253 gola, dva više od prijašnjeg rekordera Zarre koji je rekord držao od 1955. godine.

//www.youtube.com/embed/AC7ryYYF--M

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je jedinstven i neponovljiv. Ne mogu ga usporediti s nijednim drugim igračem kojeg sam prije vidio, a vidio sam ih puno. Poznajem ga dugo vremena, a sada ima zadovoljstvo gledati ga kako trenira svaki dan", izjavio je Barcelonin trener Luis Enrique.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo