VIDEO: Čarobnjak na djelu! Svi golovi Lionela Messija

Hat-trickom Sevilli u 12. kolu španjolskog nogometnog prvenstva Lionel Messi ispusao je povijest španjolske Primere. Prestigao je legendarnog Telma Zarru i postao najbolji strijelac Primere ikad.

Prvi je gol zabio Albaceteu 1. svibnja 2005. godine na asistenciju Ronaldinha i malo tko je tada mogao misliti da će jednoga dana biti najbolji. Uključujući i njega samoga.

“Kada sam zabio taj gol, nisam mogao niti zamisliti da bih mogao srušiti bilo koji rekord, a kamoli onaj u vlasništvu velikog Telma Zarre“, poručio je Messi putem Facebooka, uz spomenuti video vlastitog prvijenca u Primeri.

“Uspio sam to postići samo zbog podrške koju sam imao od tolikih ljudi tijekom svog boravka ovdje i želio bih posvetiti ovo postignuće svima vama. Hvala vam što ste uvijek bili uz mene. Volio bih ovo posvetiti i ljudima koji više nisu s nama. Neću vas nikad zaboraviti. Hvala svima koji su bili uz mene”, dodao je Messi, koji je sada u Primeri zabio 253 gola, dva više od prijašnjeg rekordera Zarre koji je rekord držao od 1955. godine.

//www.youtube.com/embed/AC7ryYYF–M

“On je jedinstven i neponovljiv. Ne mogu ga usporediti s nijednim drugim igračem kojeg sam prije vidio, a vidio sam ih puno. Poznajem ga dugo vremena, a sada ima zadovoljstvo gledati ga kako trenira svaki dan”, izjavio je Barcelonin trener Luis Enrique.

Povratak na Net.hr