VIDEO: / Kakva osveta! Povratnik je junak dana!

13.11.2014.
8:34
VOYO logo

Junak u meksičkoj pobjedi u amsterdamskoj Areni bio je povratnik u reprezentaciju Carlos Vela koji je zabio dva gola. Jedan od najboljih meksičkih nogometaša zbog sukoba s bivšim izbornikom i predsjednikom saveza tri godine nije igrao za reprezentaciju. Nije želio nastupiti niti na nedavnom svjetskom prvenstvu u Brazilu.

Izbornik Miguel Herrera ipak ga je uspio nagovoriti i Vela se vratio u dres El tri s dva gola. Pogodak je postigao i Javier Hernandez (69'), dok su strijelci za Nizozemsku bili Sneijder (49') i Blind (74'). Meksiko je ovom pobjedom uzvratio Nizozemcima za poraz u osmini finala svjetskog prvenstva kada je Meksiko do 88. minute vodio 1-0, a onda primio dva gola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/f_QYurpWmlY

Strijelci za Belgiju protiv Islanda bili su Lombaerts (10'), Origi (62') i Lukaku (73'), dok je gol za goste zabio Finnbogason (13').

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nogometna reprezentacija Brazila je deklasirala Tursku 4:0 ostvarivši i petu uzastopnu pobjedu otkako je Seleçao preuzeo Dunga. Golove za Brazil zabili su Neymar (20', 60'), Kaya (24'-autogol) i Willian (44').

Otkako je Dunga nakon debakla na svjetskom prvenstvu naslijedio Luiza Felipea Scolarija, Brazil je ostvario pet pobjeda uz razliku 12:0. Redom su padali Kolumbija (1:0), Ekvador (1:0), Argentina (2:0), Japan (4:0) i Turska (4:0). Od 12 golova Neymar ih je zabio čak sedam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/M8KrN5wXjuw

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo