VIDEO: / Brazilac ostavio bez daha Berlusconijevu kćer!

Milanski derbi obilježilo je uhićenje navijača s bombom (!

3.4.2011.
13:45
VOYO logo

Bio je to pravi praznik nogometa u Milanu. Na San Siru se okupilo oko 80.000 tisuća navijača kako bi pogledali jedan od najvećih i najžešćih gradskih derbija na svijetu, a na kraju su se radovale pristaše Rossonera čiji su ljubimci razbili Inter sa 3:0.

Šok na 'interiste' uslijedio je već u prvoj minuti utakmice kada je Pato spretno završio akciju koju je započeo njegov sunarodnjak Robinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac prvog gola za Milan svoju je vrhunsku igru okrunio drugim u 62. minuti, a u slavlju je potrčao prema loži te pogledom potražio svoju djevojku Barbaru Berlusconi koja je jedva suzdržavala emocije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovom pobjedom približili smo se naslovu, a i demantirali one koji su prije utakmice tvrdili da je Inter favorit. Drago mi je i da sam ušutkao kritičare moje igre", izjavio je dvostruki strijelac i junak derbija - Pato.

Samule Eto'o i nevjerojatni promašaj

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Treći gol djelo je Antonija Cassana iz jedanaesterca u 90. minuti susreta, no isti je igrač u sudačkoj nadoknadi uspio zaraditi čak dva žuta kartona te isključenje. Do tog trenutka Inter je imao igrača manje jer je već u 53. minuti Chivu dobio crveni karton.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Milan je u ovom susretu mogao potpuno poniziti ljutog gradskog rivala, ali je Robinho tipičnom brazilskom nonšalancijom upropastio barem tri velike šanse. Tragičar je bio i Interov trener Leonardo kojeg su propisno izvrijeđali navijači Milana iako je Brazilac klupska legenda.

Napad laserom na Wesleyja Sneijdera

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Presjekao nas je gol u 40. sekundi, nakon toga naša se igra raspala. Pet bodova je puno, ali još možemo do naslova. Zvižduci navijača? Ne zamjeram im, ja sam ponosan što sam trener Intera", izjavio je Leonardo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, policija je uoči gradskog derbija uhitila 35-godišnjeg navijača, jednog od vođi Milanovih ultrasa, koji je sa sobom nosio eksploziv!

"Da je ta naprava eksplodirala, bilo bi mrtvih", tvrde u policiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo