VIDEO: / Bayern poklonio pobjedu Manchesteru, Messi srušio Raula!

Nogometaši Manchester Cityja čudesnim su preokretom u samoj završnici došli do pobjede protiv Bayerna s 3:2 u 5. kolu Lige prvaka.

25.11.2014.
17:13
VOYO logo

Manchester City je protiv Bayerna punih 69 minuta imao igrača više, a na kraju je ipak uspio pobijediti nakon velikog preokreta Sve se činilo bajno za Građane u 21. minuti kada je isključen Bayernov Mehdi Benatia zbog starta nad Sergijem Agüerom.

Argentinski napadač sam je uspješno realizirao najstrožu kaznu i ubrzo potom domaćini su uspostavili dominaciju u igri. Ali, u završnici prvog dijela su primili dva gola iz dva napada. Prvo je Xabi Alonso izjednačio prizemnim udarcem iz slobodnog udarca s ruba kaznenog prostora, da bi Robert Lewandowski glavom matirao vratara Joea Harta za potpuni preokret bavarskog diva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/syGImckj-TU

U konačnici je City ipak uspio u potpunosti prekrenuti rezultat u svoju korist i to dvama golovima Agüera u samo pet minuta. Zabio je Argentinac u 86. i prvoj minuti sudačke nadoknade, a pobjednički je gol zabio nakon velike pogreške Jeromea Boatenga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina E CSKA - Roma 1:1 (Berezucki 90+3 / Totti 43) Manchester City - Bayern 3:2 (Agüero 21 - 11m, 85, 90 / Alonso 40, Lewandowski 45)

Ljestvica: 1. Bayern 12 2. Manchester City 5 3. Roma 5 4. CSKA 5

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina F APOEL - Barcelona 0:4 (Suarez 27, Messi 38, 58, 87) PSG - Ajax 3:1 (Cavani 33, 83, Ibrahimović 79 / Klaasen 67)

Ljestvica: 1. PSG 13 2. Barcelona 12 3. Ajax 2 4. APOEL 1

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici skupine CSKA i Roma su u Moskvi na Himki Areni bez gledatelja odigrali 1-1. Utakmica je igrana na temperaturi od minus 10 stupnjeva Celzijusa i to bez gledatelja zbog kazne ruskom sastavu. Roma je povela golom Francesca Tottija u 43. minuti iz slobodnog udarca, a izjednačio je Vasili Berezucki u trećoj minuti sudačke nadoknade. Ovakvim rezultatima je odluka odgođena za zadnje kolo, a šanse za prolaz imaju i Roma i Manchester City i CSKA.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2b1y1f

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je u sklopu skupine F slavila lakoćom na Cipru protiv APOEL-a sa 4:0 trima golovima Lionela Messija i jednim Luisa Suareza. Messijev prvi gol u 38. minuti vinuo ga je na najbolje mjesto strijelaca svih vremena u Ligi prvaka, s golom više od Raula Gonzaleza, dok je drugim i trećim golom samo dodatno povećao svoju zalihu na vrhu. Sada je na brojci od 74 postignuta gola u Ligi prvaka, a 35 golova je zabio u 31 utakmici.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2b22j4

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjećamo, prošlog je vikenda Messi postao najbolji strijelac u povijesti Primere s 253 postignuta pogotka, prestigavši legendarnog Telma Zarru. Hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić igrao je protiv APOEL-a do 62. minute kada ga je zamijenio Xavi.

//www.dailymotion.com/embed/video/x2b21mi

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugoj utakmici skupine PSG je na Parku prinčeva pobijedio Ajax s 3:1. PSG je poveo golom Edinsona Cavanija u 33. minuti, Davy Klaassen je izjednačio za Ajax u 67. minuti, da bi pariški klub ipak uspio doći do pobjede u samoj završnici. Vodstvo je PSG-u vratio Zlatan Ibrahimović, a pobjedu je svojim drugim golom potvrdio Cavani. Pobjedom je PSG zadržao prednost ispred Barcelone na ljestvici uoči posljednjeg kola.

Skupina G Schalke - Chelsea 0:5 (Terry 2, Willian 29, Kirchhoff 44-ag, Drogba 76, Ramires 78) Sporting - Maribor 3:1 (Mejač 10-ag, Nani 35, Slimani 65 / Nascimento 42-ag)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvica: 1. Chelsea 11 2. Sporting 7 3. Schalke 5 4. Maribor 3

Skupina H BATE Borisov - Porto 0:3 (Herrera 56, Martinez 65, Tello 89) Šahtar - Athletic Bilbao 0:1 (San Jose 68)

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ljestvica: 1. Porto 13 2. Šahtar 8 3. Athletic Bilbao 4 4. BATE 3

U skupini G Chelsea je demolirao Schalke u Gelsenkirchenu pobijedivši domaće Rudare sa nevjerojatnih 5:0. Petorica različitih strijelaca postigli su golove za Bluese, John Terry, Willian, Didier Drogba, Ramires i Jan Kirchhoff u vlastitu mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.dailymotion.com/embed/video/x2b21vj

Druga utakmica skupine u Lisabonu između Sportinga i Maribora prekinuta je na poluvremenu pri vodstvu domaćina 2:1 zbog problema sa rasvjetom. Mane i Nani zabili su za Sporting, dok je kod Maribora strijelac u vlastitu mrežu bio Nascimento. U nastavku je Sporting potvrdio pobjedu golom Slimanija. Chelseaju je pobjeda svakako odigurala prvo mjesto u skupini, dok će se za drugo boriti Schalke i Sporting.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skupini H obje su pobjede upisali gosti. Athletic Bilbao je slavio na gostovanju kod Šahtara s 1:0 golom Mikela San Josea, dok je Porto bio bolji od BATE Borisova s 3:0 i osigurao prvo mjesto u skupini. Junak utakmice bio je Hector Herrera koji je u 56. minuti postigao vodeći gol na utakmici, pa potom asistirao za iduća dva pogotka portugalskog sastava, a strijelci su bili Martinez (65) i Tello (89).

//www.dailymotion.com/embed/video/x2b1xhd

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porto je ovom pobjedom gurnuo Šahtar u drugi krug bez obzira na poraz protiv Athletic Bilbaoa. Darijo Srna za Šahtar je odigrao cijelu utakmicu, a u 85. minuti je kažnjen žutim kartonom.

Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo