VIDEO: / Barça nije zabila pet komada i odmah drama

'Neki rezoniraju da nismo bili dobri jer nismo pobijedili s većom razlikom.

20.10.2011.
12:52
VOYO logo

Trener nogometaša Barcelone Pep Guardiola pohvalio je svoje igrače za prikazanu igru u pobjedi 2:0 protiv češkog prvaka Viktorije iz Plzena u 3. kolu H skupine Lige prvaka.

Podsjetimo, strijelci za pobjedu aktualnog prvaka Europe bili su Iniesta u 10. i Villa u 82. minuti i Barcelona i Milan su sada na najboljem putu prolaska u nokaut-fazu natjecanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ponudli smo ekshibicijsku utakmicu, odigrali smo uobičajeno dobro. Novost je da smo pobijedili, a Lionel Messi nije zabio gol. Protiv defenzivno postavljenih momčadi je najteže zabiti gol. No, i to je dio igre. Imali smo puno prilika. Generalno mislim da smo odigrali odličnu utakmicu. Nismo primili gol, što znači da je cijela momčad bila uključena u utakmicu. Čestitam igračima na ozbiljnom pristupu, kakav ogled na ovoj razini i zaslužuje", istaknuo je Guardiola te apostrofirao još nešto.

"Neki rezoniraju da nismo bili dobri jer nismo pobijedili s većom razlikom. Moram reći da mi se takvo razmišljanje uopće ne dopada. Ne, odigrali smo jako dobru utakmicu, kazao je Guardiola, a trener Viktorije Pavel Vrba dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zbilja nemam ništa pametno za reći. Evo, recimo, bila mi je čast biti večeras na Camp Nou. I svakom mom igraču naravno. Gledao sam, kao i vi, mnogo utakmica Barcelone i nitko nije mogao zaustaviti te najbolje svjetske igrače, pa nismo uspjeli niti mi. Ništa čudno. Igra Barcelone je perfekcija i što se tu može", kazao je Vrba.

Vezani članci:

arti-201110170736006 arti-201110160070006 arti-201110150482006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo