VIDEO: / Armada dobila bitku, Rijeka izgubila rat!

Feyenoord je uspio uzvratiti Rijeci za poraz na Kantridi otprije dva tjedna. Na legendarnog De Kuipu domaćni su slavili s 2:0, a oba su gola postigli u prvih 20 minuta.

6.11.2014.
12:32
VOYO logo

Strijelci za Feyenoord bili su El Ahmadi i Immers . Sastav iz Rotterdama tako je uspio uzvratiti za 3:1 poraz i doći do boljeg međusobnog omjera u slučaju da dvije momčadi na kraju budu imale izjednačen broj bodova.

Feyenoord je zapravo utakmicu odlučio na samome startu. Domaćin je naplatio svoje bolje otvaranje u 9. minuti kada je Karim El Ahmadi realizirao prvu pravu priliku. Dugačku loptu iz obrane Kazim je spustio glavom za El Ahmadija koji je ušao u kazneni prostor iz pozadine i s desetak metara zatresao mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Već dvije minute kasnije imala je Rijeka priliku za izjednačenje preko Moisesa, ali je njegov udarac otišao tik do vratnice vratara Vermeera. U 20. minuti Feyenoord je ponovo bio ubojit, a zabio je Lex Immers glavom nakon ubačaja Toornstre iz kornera.

//www.youtube.com/embed/ECiBruY7jEE

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar Vargić bio je nemoćan i Rijeka je u tim trenucima bila na koljenima. U ostatku prvog dijela Rijeka je uspjela parirati domaćinu na terenu, ali ne i stvoriti prave prilike. Početak drugog dijela pripao je domaćinu, a Rijeka je ponovo uspjela stisnuti Feyenoord u posljednjih 25 minuta nošena sjajnom podrškom Armade s tribina koja je u brojnim navratima nadglasala domaće navijače. Ipak, do pogotka kojim bi vratili neizvjesnost u susret nisu došli.

//www.youtube.com/embed/IRt2-QOlq-Y

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemoćan je bio i strijelac hat-tricka iz njihovog prvog međusobnog susreta Andrej Kramarić, koji je zabio u svakoj od prethodnih pet utakmica u kojima je zaigrao.

Na ljestvici skupine G vodi Sevilla, koja je večeras savladala Standard s 3:1, dok je Feyenoord drugi sa šest bodova. Rijeka je pala na treće mjesto sa četiri boda, isto koliko ima i posljednjeplasirani Standard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rijeka - Standard Feyenoord - Sevilla

Ljestvica: 1. Sevilla 8 2. Feyenoord 6 3. Standard 4 4. Rijeka 4

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo