IGRAO ZARAŽEN

VIDA JE DANAS GLAVNA TEMA TURSKIH MEDIJA, ZAVRŠIO I U DNEVNIKU: Turci se boje za svoje reprezentativce i izbornika

Kako igra za Bešiktaš, dobro ga poznaju, a krenule su i analize s kim se Vida jučer sve zagrlio i s kim je bio u kontaktu

Branič hrvatske nogometne reprezentacije Domagoj Vida, koji je u susretu protiv Turske igrao prvo poluvrijeme, pozitivan je na koronavirus, objavio je Hrvatski nogometni savez (HNS).

Liječnička služba hrvatske nogometne reprezentacije je neposredno iza ponoći po lokalnom vremenu u Istanbulu dobila rezultate testiranja na virus SARS-CoV-2 među kojima je bio i jedan pozitivan nalaz među igračima. Uz Vidu, na SARS-CoV-2 bio je pozitivan i jedan član delegacije HNS-a, koji nije bio u kontaktu s reprezentativcima niti članovima stožera.

Iako je Vida bio u kontaktu sa svima ili gotovo svima u reprezentaciji, zbog njega ostali reprezentativci neće morati u izolaciju, već će se zaputiti u Stockholm na utakmicu protiv Švedske. Posebno intrigira fotografija koju je Vida objavio uoči utakmice s Turskom, a na njoj su zagrljeni on i Luka Modrić.

VIDA JE ZARAŽEN IGRAO 45 MINUTA PROTIV TURSKE: Prava drama odvijala se na poluvremenu, hitno je izoliran

Turci u strahu

Vida je, naravno, i glavna vijest danas u turskim sportskim medijima. Kako igra za Bešiktaš, dobro ga poznaju, a krenule su i analize s kim se Vida jučer sve zagrlio i s kim je bio u kontaktu.

Turci su tako pustili snimku u kojoj se Vida grli s nekolicinom svojih znanaca iz turske lige, a srdačno se i uz zagrljaj pozdravio i sa izbornikom Turske Senolom Gunesom.

Turci su zabrinuti za svoje igrače i izbornika, a vijest je toliko odjeknula da je Vida završio i na dnevniku:

Evo kako izgledaju turske naslovnice danas:

Sve vijesti vezane uz koronavirus u Hrvatskoj i svijetu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr