Vic dana: 'Slovenci zabili gol preko cijele Slovenije!'

Reakcije na debakl Srbije u Sloveniji, ali i u Hrvatskoj se ne stišavaju.

12.10.2011.
17:48
VOYO logo

"Slovenci su zabili preko cijele Slovenije", samo je jedna od šala koju hrvatski navijači zbijaju preko Facebooka na račun naših sjeverozapadnih susjeda, te vratara srpske nogometne reprezentacije Bojana Jorgačevića.

I dok se Hrvati naslađuju, Slovenci slave što su napokon uspjeli srušiti lošu tradiciju i napokon uspjeli pobijediti jednu reprezentaciju iz bivše države. Tako dnevnik Večer piše da su Zmajčeki bivšoj braći srušili veliki san, ali i da je ovo pokazatelj Kako Slovenija ima dobru reprezentaciju, koja će imati što reći u sljedećim kvalifikacijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Delo ističe kako su Kekovi izabranici velikom i neočekivanom pobjedom zatvorili usta svim kritičarima. Također, poslali su jasnu poruku kako navijači Maribora, Viole, i dalje mogu slobodno bojkotirati utakmice reprezentacije, jer im još nisu zaboravili 1997. godinu i skandiranje "Bosna, Bosna".

'Napokon smo pobijedili nekog iz bivše države, a to smo proslavili uz našu pjesmu "Kdor ne skače, ni Sloven'c", stoji u zaključku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

RTV Slo veliča heroje dvoboja, strijelca Vršiča i i vratara Handanovića. Vršičevo remek djelo uspoređuju s majstorijom Ronaldinha na Svjetskom prvenstvu 2002. godine kada je u četvrtfinalu lobom iz slobodnog udarca pogodio protiv Engleza. Za Handanovića pišu da je postao novi estonski narodni heroj.

Vezani članci:

arti-201110120424006 arti-201110111183006 arti-201110111276006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo